logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home
Mileştii Mici, cel mai mare oraș vinicol subteran PDF Imprimare Email
Scris de CodruBot   
Luni, 26 Aprilie 2010 18:05

Atenție! articol tradus automat!

Oraşul Milestii Mici situat la doar 18 km de capitala Chişinău, a fost recent înscris în Cartea Recordurilor pentru cel mai mare oraș vinicol subteran!


Cu o lungime totală de 250 km originali, adaptați în acest scop, circa 120 dintre ei sunt în prezent operaţionali. Povestea spune că crearea acestor era facută iniţial pentru minerit subteran de pietre de către săteni, se estimează că această activitate a deschis chiar şi un total de 400 km de tunele. Peste 2.000.000 de sticle sunt stocate în subsolul Milestii Mici din care majoritatea sunt de vin rosu. arhitectura original (în conformitate cu tradiţiile de castele medievale), este intrarea de impunere la subsol, cu o cascada de apa limpede de cristal. Tur al vinicole se poate face cu masina, dar este mult mai placut la plimbare prin străzile care poartă numele de vinuri - Cabernet, Aligote, Feteasca, etc. Fiecare sticla de vin in pivnita, are o carte de identitate relativă indică numărul, numele de vin, anul de colectare şi începutul anului perioada de imbatranire. Puteţi găsi vinurile albe, cum ar fi "Milestscoe 1986", "Dnestrovscoe 1984", sau vinurile roşu puternic, cum ar fi Cabernet 1986 "," Codru 1986 "," Negru de Purcari din 1986 ", sau cât mai multe aromatizat" Grătieşti 1986 "," Auriu 1986 "," Trandafirul Moldovei 1986. " Toate aceste vinuri în mai multe rânduri a făcut gloria Moldova de peste hotare. În prezent, în Colectia de Aur Milestii Mici dintre care majoritatea sunt de vin rosu, cele mai multe "dintre ele vechi şi" un "Buchet Moldovei", în 1968, evaluate la peste 2.000 de euro pe sticla. Valoroase şi "de asemenea, secţiunea dedicată vinurilor de Purcari cu prezenţa de recolte diferite de" Negru de Purcari "," Purpuriu de Purcari "şi" Roşu de Purcari ".
IS (Companiei Publice) Milestii Mici, în prezent, exporturile în principal în Japonia şi unele ţări din fosta URSS, precum şi, chiar dacă în cantităţi mici în UE anumite ţări.
Organizat vizite la pivniţă se poate face tot anul.
blog comments powered by Disqus
Ultima actualizare în Luni, 26 Aprilie 2010 18:28
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.