logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home
Ameninţat şi bătut bătrân, a fost arestat în Milano caregiver PDF Imprimare Email
Scris de Sined   
Vineri, 07 Mai 2010 20:01

Milano, 06 mai (Adnkronos) - Unul dintre România a romilor 32 de ani, deja "suspectat de ameninţări şi violenţă împotriva unui octogenar Milan, cu care a trăit timp de aproximativ un an, şi" a fost arestat de poliţia locală din Milano, ca o încălcare a interdicţiei Town Case "comandat de către judecător, în aprilie 2010. Femeia, care anterior a trăit într-o tabără de ţigani, a fost deja ", a ajuns în cătuşe pentru furtul. Pentru a face cunoscute şi "vice-primar şi consilier de siguranţă Riccardo De Corato.

Putin mai mult "decât acum un an, mai mare a decis să urez bun venit acasă femeie care a trăit într-o tabără de romi din zona Lambrate. Odată ajuns în casă, dar ", ea a pretins că au găzduit altor membri ai familiei. În august 2009, liderul a depus o plângere pentru ameninţări, în februarie, după pompieri a trebuit să-l salveze ca el a fost bătut în stradă. Un episod care a văzut de intervenţie a sistemului judiciar: în România şi "a impus o interdicţie de şedere în Milano. Dimensiune şi încălcat atunci când "a fost găsit din nou în casa de bătrâni. Prin urmare, decizia judecătorului de instrucţie pentru a converti disponibile arestului preventiv.

"O poveste rău - explică De Corato - că ar trebui să ne reflectăm asupra dificultate" de integrare a romilor care trăiesc ilegal în domeniile şi luat de la ei "să continue să perpetueze un comportament violent şi oportuniste."

read in the original

blog comments powered by Disqus
Ultima actualizare în Vineri, 07 Mai 2010 20:30
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.