logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home
Vinificatorii moldoveni "studia" Laimburg şi domeniul PDF Imprimare Email
Scris de Sined   
Marţi, 06 Iulie 2010 21:33

Vizite la diverse companii şi vinării, prelegeri pe producţie de vin şi viticultură: acestea sunt unele dintre activităţile care au loc în Moldova 30 cultivatori din Tirolul de Sud în cadrul unui proiect UE a şcolii provinciale Laimburg. Iniţiativa include zece zile de studiu extinse în regiunile din nordul Italiei.

read in the original

În jurul producţie de vin din Tirolul de Sud şi toate aspectele legate de sectorul roteşte experienţă de învăţare care 30 din Moldova producătorii de vin se face în Alto Adige. "Acest schimb profesional poate contribui concret pentru a actualiza industria vinicolă din Moldova, şi producătorii îi ajută să rămână competitivă pe piaţa lor", a declarat comisarul pentru agricultură, provincial, Hans Berger comentând iniţiativa UE.

"Moldova Vin Training" este numele proiectului iniţiat de către Comisia Europeană şi Ministerul italian al Muncii şi Politicii Sociale, care au cumparat Alpi pentru o şedere de câteva săptămâni, pentru cultivatorii din Europa de Est. Programul este coordonat de Laimburg şcoală provincial sub conducerea provinciei diviziei de formare profesională în agricultură, silvicultură şi economie acasă.

Studio cameră de zi în Italia şi se termină 16 iulie prevde în zilele următoare, în plus faţă de continuarea de teorie şi practică în centre de testare, inclusiv vizite la companii care se specializează în Trentino în nordul Italiei. Printre posibilităţile de schimb şi consultare, inclusiv întâlnirile cu Camera de comerţ şi organizaţii de marketing în Tirolul de Sud.

<Provincia.bz.it>


blog comments powered by Disqus
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.