logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home
Vacanţe în Moldova PDF Imprimare Email
Scris de Natascia   
Sâmbătă, 04 Septembrie 2010 14:15

Viktoria este calcat. E o lună şi jumătate nu am văzut. Şi rotunde "în Republica Moldova pentru a găsi fiica 22 de ani a rămas acasă. vacanta lui dupa un an pentru a curata casele de zece familii din Padova. Zâmbete fericite şi arată off dinţii noi. Sărbătorile la domiciliu sunt de asemenea servite să adreseze un zâmbet: dinti din ceramica, un loc de muncă bine facut. "Un preţ bun - am spus -. mie două sute cinci mii de euro faţă de bugetul pe care am cerut un dentist aici, în Italia." Pentru a merge acasă Viktoria a luat un van privat. Aeronave parte - prea scump - acest lucru este mijlocul prin care majoritatea muncitorilor moldoveni pe piaţa internă şi cei care îi îngrijesc utilizarea să se întoarcă acasă. "Optsprezece ore de călătorie -. Cu frica mi-a spus -. Prin lege, ar trebui să existe doi conducători auto, gata să schimbe jumătate din călătoria Dar se întâmplă că, în realitate există doar o singură conducere toată noaptea şi nu elimina.." Ce s-ar întâmpla sa întâmplat sâmbăta trecută în Ungaria, acum aproape de frontiera din România. Coliziune cu un camion, un masacru: Şase îngrijitorii ani din Moldova implantate în Padova care mor în accident. Şi, în imposibilitatea de a cunoaşte numele, familiile care au dat munca ei încă nu ştiu. Ne bazăm pe word of mouth. . Acesta nu este teama, vesti proaste vin întotdeauna mai devreme sau mai târziu "Ei spun că la bord - a încheiat el - acolo a fost o fată de 33 ani ca o fetiţă." Voci pentru acum. Viktoria crede că a fiicei sale 22 ani şi care promit să vină în curând în Italia să o viziteze.

anordest.corrieredelveneto.corriere.it

read in the original

blog comments powered by Disqus
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.