logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home
Intrat în vigoare la testul de limba italiană pentru străini PDF Imprimare Email
Scris de Natascia   
Luni, 27 Decembrie 2010 10:22

Pentru cum să faci, du-te aici: testitaliano.interno.it, cum?

În vigoare a programului de calculator pentru testul de limba italiană. E "rezervate pentru străinii care au nevoie de şedere pe termen lung permisul. Cererea trebuie depusă pe http://testitaliano.interno.it

read in the original
Departamentul pentru libertăţi civile şi imigraţie din Ministerul de Interne a elaborat programul de calculator că, începând din 09 decembrie va permite gestionarea cererilor de participare la testul de limba italiană, care va sprijini străini care intenţionează să aplice pentru permis de şedere CE pentru rezidenţi pe termen lung. De la această dată, în fapt, simultan cu intrarea în vigoare a Decretului 04 iunie 2010 care reglementează efectuarea testului, cetăţeanul străin în cauză trebuie să prezinte electronic la prefectura din provincia în cazul în care cererea de origine că testarea , prin intermediul site-ului http://testitaliano.interno.it şi completarea formularului de cerere. Pentru utilizatorii care folosesc browsere ca InternetExplorer care pot să apară pe pagina poate primi un mesaj de eroare. Prin urmare, este necesar să faceţi clic pe "continua cu WEB SITE" pe. Procedura de depunere a cererilor, gestionarea şi utilizarea procesul de aplicare şi de a efectua teste sunt indicate de către Departamentul de italian în direcţia circulară a politicilor centrale de imigraţie şi azil nr 7589 din 16 noiembrie 2010.
Acesta este un rezumat al procedurii: cereri făcute în linia de sistem este capturat şi transferate la prefectura competente. În cazul în care cererea este regulat, prefectura convoacă solicitantului în termen de 60 zile de către instanţă, întotdeauna on-line, indicând data, ora şi locul de testare. În cazul unor nereguli sau a lipsei de cerinţe, sistemul generează automat şi transmite solicitantului un aviz în care se specifică cerinţele pentru a permite corectarea informaţiilor care lipsesc. Un solicitant transmite cererea a furnizat un serviciu (helpdesk), care poate contacta prin adresa de e-mail în http://testitaliano.interno.it completarea formularului de la "Help Desk" .
Rezultatul testului poate fi consultat de către solicitant pe http://testitaliano.interno.it, este introdus în sistemul de prefectură competente, care îl face disponibil prin intermediul serviciilor web la sediul poliţiei pentru verificări în vederea emiterii autorizaţiei şedere pe termen lung.

interno.it


blog comments powered by Disqus
Ultima actualizare în Sâmbătă, 19 Februarie 2011 12:21
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.