logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home
Tot ce vrei să ştii despre decret flux 2011 PDF Imprimare Email
Scris de Natascia   
Duminică, 16 Ianuarie 2011 13:01

Vom publica FAQ eliberat de Ministerul de Interne decret cu privire la procesul de recrutare care curge 2010/2011, important să subliniem, nici o informaţie cu valoare de lege.

read in the original
Interesant Faq n.13 în care prognoza se face că prezentului decret va permite definirea de cazuri în timp de la normă. Prin urmare, în funcţie de răspunsul dat de Ministerul de Interne, aproximativ 100.000 de angajati afectati de decret ar trebui să poată conta pe o data de lansare a clearance-ului înainte de 10 martie 2010. Greu de crezut, considerând că acestea sunt încă în curs de desfăşurare versiuni a certificatelor necesare în 2007.
Ministrul de atunci (FAQ # 21) nu a putut fi cererea neschimbate din străinătate, dar este adevărat că nu se poate angaja un lucrător cu această procedură în cazul în care sunteţi rezident în străinătate (sau au sediul social) este punct de vedere tehnic, de asemenea, adevărat că un cetăţean rezident în Italia poate fi în străinătate la momentul faceţi clic pe zi pentru mai multe motive. Apoi vă puteţi conecta la acelaşi site al Institutului "de Electronic Nazionale Galileo Ferraris Torino, www.inrim.it pentru a sincroniza ora.

Pentru a citi intrebari si raspunsuri click aici .

1 trebuie. WE Pentru a înţelege diferenţa între lucrătorii străini nu SEZONIERĂ 52080, care poate fi regularizată prin INTERN LUCRĂTORILOR 31 ianuarie şi 30mil să fie finalizat, cu toate acestea, 2 februarie. Fosta sunt printre muncitorii care aspiră să se alăture forţei de muncă de Întreprinderi şi Industrie, în timp ce acestea din urmă sunt ajutoare de menaj şi îngrijitorii? CE "dreptul de a plasa lor în lumea de muncă?
Trebuie remarcat faptul că aceasta nu este o regularizare a fluxurilor forţei de muncă ilegale, ci un decret pentru intrarea de lucrători străini, şi străini pentru care cererea este făcută de recrutare trebuie să fie la momentul cererii de către angajator în ţara dumneavoastră. Ca rezultat, 52080 lucrătorii sezonieri străini trebuie să fie cetăţeni din ţările enumerate la art. 2 din Decretul fluxurilor 2010 şi pot juca orice fel de muncă plătită nu este sezonieră, chiar şi în interne şi de îngrijire personală. Alte peste 30.000 de muncitori din ţări care nu sunt incluse în lista indicată la art. 2 poate desfăşura activităţi lor numai în interne şi de îngrijire personală.. 2 a solicitat autorizaţia pentru DAR recrutare Conform decretului 2007, până în prezent, nu am auzit nimic. Pot să trimit o nouă cerere cu NEW ORDER?
Imposibilitatea de a răspunde la o solicitare făcută în 2007 este nici un impediment pentru prezentarea de o nouă întrebare, prin urmare, poate prezenta şi o cerere în temeiul Decretului 2010 privind imigraţia.
3. Am o problemă "O completarea si trimiterea CU APLICARE proceduri" Telematics se poate aplica unei PATRONAJUL? Pot avea să solicite o altă persoană la locul meu?
Cererea trebuie să fie prezentate într-o înregistrare în numele angajatorului asupra sistemului, cea mai mare parte disponibile pe site-ul Ministerului de Interne, prin urmare, poate fi preparată prin orice persoană care este întotdeauna sigur de a raporta datele de la angajator. Cu toate acestea, Ministerul de Interne a semnat memorandumuri de înţelegere cu toate sindicatele importante, cu instituţii de caritate şi asociaţiile care asistă angajatorii în completarea şi aplicaţii de transport maritim, astfel încât să se poate aplica la un patronaj, care va asista în cadrul procedurii.
4. Care sunt documentele NECESARE PENTRU DEPUNEREA?
Cererea este transmiterea electronică, prin urmare, nu ar trebui să fie ataşat la orice document. Documentaţia necesară trebuie să fie prezentate la data de convocare la one-stop shop pentru retragerea autorizaţiei de la angajator, şi vor fi menţionate în scrisoarea de notificare. Cu toate acestea, anexat la cererea de modele, care vor fi disponibile de la 17 ianuarie pentru a finaliza, există liste de documente necesare pentru definirea a cererii.
5. EVENIMENT este procedura NOI pentru depunerea candidaturilor cronologic. Daca intrebarile SUNT PATRONAJUL va fi completat de certificat de titlu "A?
Sistemul va alcătui lista automat. Va prevala în cazul în care sistemul dobândeşte întrebare, care nu poate coincide cu cea în care vă trimite la momentul transmiterii legate la Internet şi furnizorilor de folosit de către utilizator. Confirmarea de primire adecvate, vor indica, in clar, un număr de identificare şi de timp de la primirea cererii în care cererea a fost primită. Toate transporturile (întrebări), inclusiv cele generate cu asistenţa şi de asociaţii sau instituţii de caritate, vor fi prelucrate automat de către program, în mod individual şi nu "pachet" expediere posibil de aplicaţii multiple cu o singură expediere va fi tratată ca o serie de transferurile individuale, în conformitate cu un ordin emis de angajator, cu generarea de încasări pentru fiecare solicitant.
6. Din care se poate acum "pentru a trimite cererea?
Cererea poate fi trimise de utilizator de la 08:00 pe 31 ianuarie pentru instanţele cu privire la activitatea de preferinţă naţională prevăzute în art. 2 din Decretul, începând de la 8 din 2Februarie pentru problemele referitoare la muncitorii domestici şi de asistenţă a persoanei menţionate în art. 3, de la 08:00 03 februarie pentru toate celelalte domenii prevăzute în articolele. 4.5 şi 6.
7. OMS are o ordine de deportare POATE ", solicitată de un angajator pentru FLUXURILOR DE TREZORERIE 2010?
Străinul trebuie să fie solicitată în conformitate cu legile italiene. Beneficiar a unui ordin de deportare nu se pot întoarce în Italia pentru urmatorii 10 ani cu excepţia cazului în care persoana nu a obţinut autorizaţie de intrare speciale din Ministerul de Interne în conformitate cu art. 13, paragraful 13 din imigrare consolidat.
8. ASISTENŢĂ de patronaj şi asociaţii pentru COMPLETAREA CERERII ŞI "FĂRĂ PLATĂ? CARE SUNT - DACĂ SUNTEM - SERVICII să plătească?
Procedurile sunt complet gratuite. Orice pretenţii de natură economică legate de serviciul furnizat nu depinde de Ministerul de Interne.
9. POATE "Un străin este permis de şedere şi VENITURI trebuie să ia o non-UE, muncitorii? Şi a întrebat dacă REÎNNOIREA permisului de şedere şi a primit numai ca "face o cerere?
Un străin care domiciliază legal în Italia, poate lua un cetăţean non-UE egal de un cetăţean italian. În caz de reînnoire a permiselor de şedere în curs, puteţi depune cererea.
10. Un non-UE anul lucrătorii are o CERERE DE LICHIDARE LA REINTREGIREA FAMILIEI POATE "este necesară şi de la un angajator în ordinea FLUXURILOR DE TREZORERIE 2010?
Procesul de reunificare nu este supusă unor limite cotă şi o dată ajuns în Italia, străinul poate fi angajat. Un angajator poate aplica pentru autorizare pentru recrutare pentru o cetăţenilor străini pentru care o cerere este în curs de eliminat la reîntregirea familiei. În cazul decretului fluxului de acordare a unei cereri depinde de disponibilitatea de acţiuni.
11. Limita de 5 ÎNTREBĂRI pentru recrutarea de ANGAJATORULUI acoperă toate tipurile de CONTRACTULUI (EXEMPLUL 5 îngrijitori şi non-naţionale) sau este un ROOF totală maximă?
5 Numărul de prize pentru fiecare angajator, este la limita superioară a formularelor utilizate descărcabil pentru fiecare utilizator, indiferent de tipul de activitate.
12. Eu locuiesc într-un oraş de provincie în care nu există PATRONAJUL: suntem diferiţi FAMILII ŞI ar dori să ştiu dacă putem face un consilier al STUDIUL Forţei de Muncă sau trebuie să apeleze la pentru asociaţia?
Un consultant de recrutare va ajuta clienţii săi, chiar dacă nu este acreditat pentru înregistrarea şi achiziţionarea ulterioară de module, adresa de e-mail a angajatorului.
13. La ce oră se presupune că a încheia practicile de recrutare a decretului fluxului de 2010?
Noua procedură este structurat ca aceasta va permite definirea de cazuri în timp de la normă.
14. Dacă nu am luat-o rău, chiar şi cu NEW ORDER în procedura de încercare este de a introduce PREMIUL de ordinul a 98080 POPORULUI FLUXURILOR 2010. CUM SĂ să fie certificate de TIME pentru server de comunicaţii electronice din cadrul Ministerului? NU VA FI O Clasament naţional unic sau PROVINCIE?
Confirmarea de primire a cererii va fi afişată direct pe aplicarea de finalizare în cadrul de utilizator privat. sistemul va păstra ordinea în care au fost primite cereri pentru fiecare provincie.
15. PROCEDURA condiţia să nu existe documentele care trebuie anexate. DAR DOCUMENTARE ŞI VENITURI CAZARE Când şi cum să se demonstreze? CEREREA PASS TREBUIE codul de bare BRAND personalului administrativ (DIN 14.62 EURO). IN CAZ DE PIERDERI DE CARE, ce se întâmplă?
Procedura actuală nu diferă de cea a decretului 2007, pentru care certificarea este pe partea de cazare, care a fost venitul auto-certificate. În cazul în care în cursul procedurilor care pot fi necesară o verse întâmplă în timpul venitul va fi necesară exemplu de integrare. În ceea ce priveşte certificatul de cazare conformitate trebuie să fie - la momentul depunerii părţilor la birou unic de a semna contractul de şedere - o chitanţă aplicarea cu succes a aceluiaşi certificat prezentat la municipalitate sau de ASL competente. În ceea ce priveşte ştampila, în caz de pierdere, prezintă doar un alt.
16. Ordinul prevede FLUXUL 30 mii de posturi pentru munca domestica. TREBUIE SĂ FAC DACĂ cererea mea pentru un lucrător interne din ţară cu contingent rezervată. CEREREA trebuie trimise la RECRUTARE RESPECTAREA primul sau al doilea de la data expirarii publicării în Jurnalul de FLUXUL COMANDA? ESTE DE ACORD prezinte de două ori? DAR Deci, ai putea bloats sistemul ...
Cazurile de împrumut în ceea ce priveşte cetăţenii din ţările care au fost rezervate pentru alocare trebuie să fie prezentate pentru orice tip de ocuparea forţei de muncă în prima zi de depunere de fluxurile de decret. Tu nu ar trebui, prin urmare, re-depunerea cererii pentru acelaşi lucrător în următoarele zile.
17. CE ESTE la minimul cerut pentru familii cu venit de a lua o ingrijitoare? Si pentru un muncitor pe lângă casă?
De capacitatea economică trebuie să existe cazul în care solicitantul are un venit anual, nete de impozit, un cuantum cel puţin dublul valorii de salariu anual plătit lucrătorului de a lua, plus orice contribuţiile aferente. Venitul minim necesar după cum este necesar, de asemenea, poate rezulta dintr-un venit combinat de rudele de gradul întâi, de asemenea, nu locuiesc împreună sau, în lipsa acestuia, alte părţi cerută de lege, pe baza de auto-grijă de ei. Normele privind verificarea adecvării de capacitatea economică a angajatorului nu se aplică angajatorului afectate de boli sau dizabilităţi, care limita lor de auto-suficienţă, care urmăreşte să recruteze un muncitor străin la asistenta lui.
18. TU trebuie sa stim cand SITE-UL VA FI DISPONIBIL privind cererile de WEB ON-LINE CERERE pentru clearance-ul la fluxurile de locuri de muncă prevăzut Prin Decretul 2010.
Site-ul web dedicat elaborarea şi următoarele depunere a cererilor de locuri de muncă pentru fluxurile de locuri de muncă prevăzut de Decretul 2010 va fi disponibil pentru utilizatorii din 17 ianuarie 2011. Numai din acel moment va fi posibil să se înregistreze pe site-ul pentru a solicita un formular de completat in pentru expedierea ulterioară a cererii pentru permisiunea de a munci.
19. Aş dori să aibă un avocat solicita confirmarea POSIBILITATEA DE SIGN ME IT SERVICE PE SITE ELECTRONICE transmiterii cererilor pentru clearance-ul angajatului pentru a ajuta clienţii MEA. E "posibil?
Nu, cererea trebuie să fie transmisă de către angajator, prin urmare, este de a fi înregistrate pe numele a ceea ce poate dura până la 5 muncitori cu o înregistrare unică. Posibilitatea de a aplica pentru o terţă parte este plătit la asociaţii, sindicate şi angajatorii şi consultanţii de recrutare care au semnat memorandumuri de înţelegere cu Ministerul de Interne şi Ministerul Afacerilor Sociale privind procedurile responsabilitatea e OSS " imigraţiei, pentru furnizarea de informaţii şi asistenţă în cazuri de clearance-ului la locul de muncă.
20. E "poate fi înregistrată în Ministerul de Interne paginilor Web din punct de internet şi apoi o dată aveţi o parolă pentru a descărca programul pe un alt computer?
Puteţi să vă înregistraţi pe site-ul Ministerului de Interne într-un punct de internet şi apoi în posesia utilizatorilor si parola pentru a descărca detaşarea pe un alt calculator. "
21. Unde pot verifica oficiale în străinătate pentru Italia pentru a TRIMITE Dorinte la exact opt dimineaţa?
Nu puteţi trimite cereri pentru permisiunea de a lucra în străinătate, deoarece cererea poate fi făcută de către un angajator italian sau străin cu reşedinţa legalăn Italia şi cu sediul în Italia.
22. Va rog sa-mi spui ce se întâmplă dacă CERERE de recrutare a lucrătorilor străini (îngrijitorii) este trimis gresit de doua ori?
Dacă aţi trimis aceeaşi întrebare de două ori în sistemul de transport respinge două
23. Şi "tatăl meu trebuie să ia un îngrijitor, dar el trăieşte într-un alt oraş şi nu are la MY COMPUTER SAU INTERNET. Eu pot face asta în schimb? Cum mă înregistrez CEREREA ŞI?
Pot aplica pentru tatăl ei din orice oras cu înregistrarea numele angajatorului, sistemul va trimite cererea la ghişeu unic responsabil pentru locul în care lucrările vor fi efectuate.
24. O persoană care are deja un îngrijitor poate să ia o a doua sau a îngrijitorilor COLF, a stat tot timpul în casa dumneavoastră?
O persoană poate dura mai mult de un lucrător naţional şi şederea în casele lor, cu condiţia ca acestea au un venit suficient pentru a face astfel de ipoteze. În ceea ce pentru locuinţe trebuie să îndeplinească parametrii stabiliţi prin lege regionale pentru numărul celor care ocupă o locuinţă similară.
25. Mama mea este în prezent INVALID la 100%, CUM poate acţiona ca un SAU angajatorul ar trebui să am instrui IPOTEZA îngrijitor ei?
Mama lui poate lua personal pe îngrijitor şi invalid, deoarece 100% nu are obligaţia de a dovedi veniturile lor.
26. Am o dependenta de COLF meu, care este aceeaşi pentru afacerea mea chiar aproape. COLF IN TOTAL ajunge la minim cerut de salariu DECRETUL (aproximativ 400 de euro), dar cum pentru a rectifica, dacă angajatorii sunt două?
Procedura în loc nu este o regularizare. Cererea de autorizare pentru recrutarea în temeiul Decretului debit poate fi făcută de către un singur angajator. Odată ce lucrătorul a făcut intrarea în Italia şi a aplicat pentru un permis de şedere poate fi luată de către mai mulţi angajatori.
27. Aceeaşi persoană poate LUAŢI multe animale de companie?
Nu există o limită numerică, angajatorul trebuie, totuşi, au o presupunere venit adecvat de cele mai multe gospodării.
28. Mi-ar fi o intenţie de a LANSEZE ÎN ITALIA PENTRU TURISM STRĂINE poate face?
Un străin care a făcut intrarea în Italia pentru turism nu poate efectua un loc de muncă şi la sfârşitul de trei luni trebuie să părăsească ţara, astfel încât ipoteza trebuie să urmeze procedura stabilită de Decretul 2010, iar fluxurile de străini vor reveni în Italia cu unei vize specifice pentru ocuparea forţei de muncă.
29. CE SE INTAMPLA DACA unei cereri de permis pentru greseala-"S ORDINEA DE NUMERAR 2010 - este trimis în câteva ore înainte de FIXE 08:00 ZIUA
Cererea nu este acceptată de server. Utilizatorul primeşte un mesaj în fereastra trimite care anunţă că cererea a fost respinsă, deoarece condiţiile nu sunt încă deschise. Cererea nu este anulat şi poate fi retrimis catre utilizator selectând butonul trimite din nou ora corectă şi stabilite prin decret.
30. La ce ora de referinţă? Cele prevăzute de RAI INSTITUTUL Galileo, CNR, ENEA, ISIT TELETEXT DE FIZICA, ETC?
Sistemul este sincronizat cu serverul de timp de "IEN Galileo Ferraris din Torino.
31. Decretul din 2010 prevede un MINIM FLUXURILOR salariale şi durata angajării CONTRACTULUI necesare pentru un îngrijitor?
Să angajeze un muncitor străin pe piaţa internă (cum ar fi angajarea de orice angajat) este necesar pentru a asigura un timp de lucru de cel puţin 20 de ore pe săptămână, şi remuneraţia trebuie să fie în conformitate cu prevederile contractului colectiv naţional, dar nu mai puţin minim necesar pentru ajutorul social (€ 417.30). Preparatul poate fi stabilit această limită de timp.
32. Aş dori să ştiu dacă pot trimite mai multe cereri pentru acelaşi lucrul cu calculatorul folosind diferite DACĂ IT creşte posibilitatea DE PROFIT înscrise pe lista
33. DACA AVETI întrebările trimise la cererile ASOCIAŢIEI va fi trimis într-un pachet "dobândite în ORDINEA de finalizare a cererii?
E-mailuri, de asemenea, cele cumulative sunt gestionate de program şi nu un singur pachet. Fiecare pachet întocmite de fiecare utilizator al asociatiei, etc sponsorizare vor fi deschise şi întrebările vor fi achiziţionate de către sistem şi amestecat cu alte trimise de la toţi ceilalţi utilizatori, dar păstrând ordinea cu care am procedat la întocmirea întrebări. Acesta este destinat pentru elaborarea de întrebări atunci când vi se solicită pentru prima dată şi salvat formularul.

meltingpot.org


blog comments powered by Disqus
Ultima actualizare în Duminică, 16 Ianuarie 2011 16:05
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.