logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home
Miting de protest la Cavriago (Reggio Emilia) 15 aprilie 2009 PDF Imprimare Email
Scris de Darii Sined   
Miercuri, 15 Aprilie 2009 16:49

Valul protestelor continuă în întreaga lume și astăzi un grup de moldoveni s-au adunat la Cavriago, provincie a Reggio Emilia, pentru a-și exprima nemulțămirea către puterea comunistă de la Chișinău. În timpul manifestării au fost citite și declarațiile liderilor din opoziție care în aceleași clipe țineau o conferință de presă în capitala RM.

Miting de protest la Cavriago

Cu țoții spre sfîrșit au semnat o Declarație adresată OSCE, Curții pentru drepturile omului și Consiliului Europei prin care cer ca alegerile din 5 aprilie să fie imediat anulate și repetate, să fie necondiționat eliberați toți cei reținuți de poliție, să se facă publică listele persoanelor care au votat și împlicarea a cît mai mulți jurnaliști internaționali pentru a face lumină în ceea ce se petrece la Moldova.

Click aici pentru a vedea poze de la miting.


blog comments powered by Disqus
Ultima actualizare în Miercuri, 15 Aprilie 2009 17:59
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.