logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home
Păzea! Dezinformatori! PDF Imprimare Email
Scris de Darii Sined   
Luni, 06 Iulie 2009 00:19

Duminică, 5 iulie 2009, PARMA, ITALIA. Pe lîngă rutierele care duc colete spre Moldova s-au adunat un grup de simpatizanți a partidelor democratice din R.M. Tot dînșii au lipit în aproprierea rutierelor cîteva placate în care informau concetațenii despre data alegerilor anticipate(29 iulie), că vor avea loc la Bologna și că transportul va fi gratis.
La un moment dat au apărut doi domni cu o mașina BMW cu numere din Transnistria și au început a explica celor prezenți:

- Rupeți placatele voastre că duceți lumea în eroare! Eu am vazut ieri toată ziua la toate canalele TV că data alegerilor nu e 29 iulie dar sîmbătă, 25 iulie.

video

Descarca video

După aceste afirmații au început toți a se întreba "oare e adevărat?", "Chiar suntem așa de puțin informați?". Și au decis să îl sune pe Anatol Arhire, deputat în Parlament, liderul filialei Ungheni a Partidului Liberal. D-nul Arhire a dezmințit pe loc această "noutate".

...și toți cei prezenti s-au năpustit asupra acelui care "vazuse la TVR știrea" reproșîndui că nu e adevărat. După care dînsul cu colegul său s-au urcat repede în mașina cu care au venit și au dispărut. Nimeni din cei prezenți nu îi cunoștea ceea ce denotă faptul că nu locuesc în regiune, ba chiar careva a spresupus că cunt veniți direct de la Moldova special cu aceasta ocazie:

PENTRU A DEZINFORMA LUMEA!!!

Fiți atenți și nu vă lăsați manipulați!!!
 
După posibilitate verificați personal veridicitatea celor spuse de alții sau întrebați pe cineva de încredere.

 


blog comments powered by Disqus
Ultima actualizare în Luni, 06 Iulie 2009 12:24
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.