logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home
Cînd Berlusconi plîngea pentru imigrați PDF Imprimare Email
Scris de Darii Sined   
Marţi, 07 Iulie 2009 21:17
Au trecut 12 ani de cînd actualul premier italian Silvio Berlusconi plîngea, în fața camerelor de luat vederi, pentru imigrați. Spunea, cu o intonație că dacă nu îl cunoșteam, îl credeam, că Italia nu poate așa pur și simplu alunga imigrații și că în Italia imigrații mereu au fost bineprimiți.


Berlusconi piange

Însă acuma cînd are posibilitatea, avînd puterea în mîini, să schimbe ceea ce cu 12 ani în urmă considera extrem de greșit, NU O FACE! Are prea multe ... de făcut și pe noi ne-a dat pe mîna lupilor de la Lega Nord care pe frații lor din sudul Italiei i-ar omorî ca să nu mai spunem ce ar face cu noi...

Berlusconi plinge pentru imigrati


Cu răbdarea treci și marea... O vom trece și pe asta...
blog comments powered by Disqus
Ultima actualizare în Marţi, 07 Iulie 2009 21:58
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.