logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home
O mână de ajutor PDF Imprimare Email
Scris de Maria   
Miercuri, 20 Ianuarie 2010 06:54
 

De patru ani, Tatiana Robu este imobilizată într-un cărucior cu rotile. Suferinţele i se trag de la groaznicul accident din 17 octombrie 2005, când a fost lovită de o bară de fier care a căzut peste ea de pe Palatul Republicii. Tatiana a suportat mai multe intervenţii chirurgicale în Moldova, iar din septembrie 2007 a început un tratament la o clinică din Moscova, care însă a fost întrerupt din lipsă de bani.

Curtea de Apel a achitat Palatul Republicii, iar muncitorii au fost obligaţi să plătească despăgubiri în valoare de 20.000 lei, deşi tratamentul Tatianei costă 40.000 de euro. Deşi nu dispunea de suma necesară, în septembrie 2007, Tatiana Robu a început tratamentul destul de costisitor la Moscova.

În prima etapă i-au fost colectate celule stem, care posedă capacitatea de a se transforma în celule înalt specializate, iar apoi pot forma orice tip de ţesut şi organ din corp. Celulele urmau a-i fi implantate la coloana vertebrală, dar, din cauza imposibilităţii de a achita tratamentul, acesta a fost întrerupt.

Nu este pentru prima dată când familia fetei colectează bani de la oamenii de bună-credinţă. Aflând de soarta Tatianei încă din 2007, actualul prim-ministru, Vlad Filat, impresionat de optimismul şi curajul fetei, a spus despre ea că este un adevărat exemplu de rezistenţă.

În momentul de faţă, pentru tratamentul Tatianei Robu sunt adunaţi 15.000 de euro pe contul bancar deschis pe numele Verei Robu, mama Tatianei. Pentru continuarea tratamentului, Tatiana are nevoie de încă 25.000 de euro. Apelăm la toţi oamenii de bună-credinţă să-i întindeţi o mână de ajutor pentru a acoperi costurile tratamentului. Banii pot fi transferaţi pe contul:

  • B.C. Moldova Agroindbank S.A., filiala Nisporeni
  • cod bancar AGRNMD 2X765
  • cont curent lei 2252701213
  • cont curent euro 2252701216
  • cod fiscal 2005024010985

Sursa: www.timpul.md


blog comments powered by Disqus
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.