logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Thursday 19th of September 2024

Home
testitaliano.interno.it, cum? PDF Imprimare Email
Scris de Darii Sined   
Vineri, 18 Februarie 2011 21:52

Cererile de participare la teste de cunoaştere a limbii italiene în acordarea unui permis de şedere pe termen lung rezidenţi CE

read in the original
Cererea de rezervare trebuie să fie supus testului de către străini în posesia a cerinţelor de a aplica pentru permis de şedere CE pentru rezidenţi pe termen lung.

Străinii care sunt obligaţi să actualizeze permisul de şedere pe termen lung pentru rezidenţi CE nu ar trebui să sprijine testul italiene şi nu ar trebui să prezinte cererea corespunzătoare.

Din 09 decembrie formularele sunt disponibile la cerere, să participe la testul de cunoştinţe de limba italiană în acordarea unui permis de şedere pe termen lung rezidenţi CE. Prefecturilor va gestiona procesul şi trimit rezultatele la sediul poliţiei

Pentru compilarea, trebuie să vă conectaţi în "formularele de cerere", prin următorii paşi:

  1. Venituri în Ministerul de pagină făcând clic aici: testitaliano.interno.it


  2. Intraţi în sistemul de


  3. Click pe "Cerere Forms", care se află în colţul din stânga sus a paginii


  4. Mai jos veţi găsi link-ul italian de testare: Cerere de admitere la testul de cunoaştere a limbii italiene în acordarea unui permis de şedere pe termen lung rezidenţi CE.


  5. Completaţi formularul de cinci pagini, făcând clic pe butonul Next


  6. Salvaţi toate modificările


Acum, cererea dumneavoastră este gata pentru a fi expediate cu programul ministerial de la computer.


blog comments powered by Disqus
Ultima actualizare în Vineri, 18 Februarie 2011 23:25
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.