logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home
Sclavii mai există și în ziua de azi PDF Imprimare Email
Scris de Plesco Natalia   
Joi, 25 Februarie 2010 23:33
     Reggio Calabria- Salvatore Facchineri, un tînăr de 36 de ani din Cittanovа, deja pus la evidență la poliție, a fost condamnat de către Curtea de Apel din Calabria și a primit zece ani și opt luni de pușcărie cu acuza: ținerea în sclavie agravată. El a fost arestat de către Carabineri în 2006, din cauza ca a impus doi cetățeni români să lucreze la o fermă de animale ce aparțnea acuzatului, cu prețul de un euro pe oră. El îi exploata punîndui să muncească și 15 ore pe zi nerespectînd cel puțin înțelegere de un euro pe oră. Bieții români locuiau într-o colibă ruinată din apropierea fermei neavînd cel puțin minime condiții de igiena și comoditate.
      Astfel tînărul și-a vîndut aproape 11 ani de libertate și tinerețe cu mai puțin ca cu un euro la oră...
blog comments powered by Disqus
Ultima actualizare în Joi, 25 Februarie 2010 23:59
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.