logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home
Moldova este a celor mulţi! PDF Imprimare Email
Scris de Druta Mihail   
Miercuri, 22 Iulie 2009 12:38

Moldova nu-i a celor puţini!

Moldova nu-i a baronilor cu bănci, benzinării, bani, bandiţi, bodyguarzi, bogăţii, bastoane (de cauciuc), baruri, banchete, “bidlo”, “barani” etc., etc.

Moldova nu-i a baronilor rosii!


Moldova este a celor mulţi!

Moldova este a bătrînilor şantajaţi cu neplata pensiilor, a copiilor orfani cu părinţi vii, a tinerilor dornici de adevăr si dreptate, a femeilor si bărbaţilor plecaţi la muncă în ţări străine.

Moldova este a tuturor cetăţenilor.


Baronii roşii se cred si se autodeclară stîlpii statului moldovenesc.

Moldovenii de peste hotare trimit anual acasa circa 2.000.000.000 (două miliarde) de dolari.

Moldova nu se ţine pe propaganda minciunoasă a celor putini!

Moldova se ţine pe munca cinstită a celor mulţi!


Dreptul la vot este un drept fundamental tot atît de important ca şi dreptul la viaţă.Cei puţini nu garantează dreptul la vot pentru cei mulţi de peste hotare (asigurarea votării prin intermediul reţelei de poşte sau organizarea urnelor mobile de vot în centrele urbane importante, informarea electorală corespunzătoare). Legea refuză dreptul la vot doar puscăriaşilor si persoanelor bolnave de minte. Cu ce drept baronii roşii vor sa lipsească de facto de dreptul la vot 1.000.000 (un milion) de moldoveni de peste hotare? Un milion nu sint “bidlo”! Un milion este poporul!

Baronii roşii nu sînt atotputernici. La alegerile parlamentare recente baronii roşii au fost opriţi. La alegerile anticipate din 29 iulie 2009 baronii roşii pot fi învinşi.


La 29 iulie 2009 Moldova va alege viitorul!

Moldova va fi europeană!

Moldova va fi liberă!


blog comments powered by Disqus
Ultima actualizare în Miercuri, 22 Iulie 2009 13:53
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.