logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Saturday 21st of September 2024

Home
Caritas deschide şantierele de solidaritate pentru a ajuta copiii lasati singuri de îngrijitori PDF Imprimare Email
Scris de Darii Sined   
Vineri, 16 Aprilie 2010 22:37
În Moldova, unul din trei copii are un părinte sau părinţi în străinătate. În mediul rural, chiar unul din doi. Ei le numesc orfani de imigrare: mamele lor, care de multe ori încep să vină în Italia pentru a face îngrijitorii le-au încredinţat la rude şi prieteni. Dar, deoarece condiţiile materiale de viaţă sunt îngrozitoare, mulţi ajung în realitate, în internat "colegii sunt foarte asemănătoare cu orfelinate autentic, de ce, pentru a ajuta la îngrijitorii de copii în acest an, Caritas Ambrosiana deschide două curţi de solidaritate: o "Experienţa de voluntariat pentru tineri între 18 şi 20 de ani. Republica Moldova va fi două proiecte: primul va avea loc 1 la 15 august în ţările din Coscalia şi Caplan. Al doilea 08 trei-şaptesprezece în ţările în curs Ucrainka şi Roşu. Rosu nu este nici o ţară. Şi "ţara de îngrijitori. De la inceputul anilor '90, una la un moment când femeile au dispărut. Marea majoritate a venit în Italia. iau, de obicei a persoanelor în vârstă. Si copiii plece de acasa. Pentru voluntari vor lucra îndeaproape cu organizaţiile umanitare şi de a ajuta cu activităţile de agrement joacă pentru copii în grădiniţe sau deţinuţi parohie din orfelinate. Dar există o mulţime de proiecte de promovare a reîntregirea familiei. Inregistrarea este deja colectarea acestor zile (există o contribuţie de 700 de euro). În acest an în plus faţă de Moldova, puteţi alege din 11 diferite destinaţii din străinătate şi trei destinaţii italiene. Puteţi merge în Bulgaria pentru a servi bucatarie supa de parohia din Malchik, la graniţa cu România, Muntenegru pentru a ajuta persoanele cu dizabilităţi, dar şi în Kenya cu copiii străzii din Nairobi, cu refugiaţi în Liban, Thailanda cu victimele tsunami-ului. Nu rataţi America de Sud, cu experienţă în Bolivia, Nicaragua şi Peru.
De asemenea, destinaţii interesante italiană: Palermo (de la 7.25 - 8.08) pentru a ajuta cu activităţile de bucatarie supa, centru de recreere şi centru pentru a alerga cu handicap de Caritas, Florenţa (de la 7/25-8/cinci) să se confrunte cu mari găzduit marginalizate in centrul de îngrijire de zi a alerga de Caritas Florenţa şi de a ajuta părinţi adoptivi de copii în primejdie în casele de familie; în Pozzuoli (2 până la 08 şaptesprezece-18) pentru a lucra cu centrul pentru persoanele cu handicap care să însoţească baietii la mare si centrul de vară condusă de Caritas Pozzuoli. Dacă plecările între iulie şi august, cu toate acestea, este deja briefing "de la Milano Via San Bernardino 4.
blog comments powered by Disqus
Ultima actualizare în Duminică, 25 Aprilie 2010 14:58
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.