logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Saturday 21st of September 2024

Home
Europene în 2011, Moldova sau România împotriva altor 3 țari pentru calificare. PDF Imprimare Email
Scris de Andrean   
Marţi, 04 Mai 2010 13:50

Biletelor pentru Turneul de Calificare la Campionatul European în 2011 acum pot fi rezervate pe portalul oficial Fipav - Comitetul Regional Puglia. Naționala masculină italiană de volei va întâlni la Gioia del Colle (Bari), din 28 la 30 mai 2010 echipele Bielorusiei, Turciei și una din naționalele Moldovei sau României.

Prețul promoțional al unui bilet este de 5 euro pentru toți cei care îl vor cumpăra până sâmbăta 15 mai de pe site-ul oficial, software-ul de gestiune a căruia a fost creat de Newb.it, o societate din or. Padova.

O altă promoție e rezervată pentru toate cluburile sportive afiliate cu Fipav, care cumpărând douăsprezece bilete (până pe 15 mai cu preţul de 5 euro, începând cu 16 mai la un preț de 8 euro) vor primi altre trei gratuit. Biletele sunt valabile pe durata unei singure zile şi permit întrarea la două evenimente programate în timpul zilei respective. Echipa naţională italiană se va confrunta, în ordine, cu Bielorusia, câștigătoarea playoff-lui dintre Moldova şi România apoi Turcia.

Biletele cumpărate online poate fi plătite prin card de credit, prin transfer bancar sau poştal (toate informaţiile sunt publicate la Fipav - Comitetul Regional Puglia) şi pot fi apoi ridicate la sediul Fipav - Comitetul Regional din Bari, Puglia, la sediile comitetelor provinciale Fipav sau direct la box-office (case) de la Sala-Sportului Gioia del Colle în zilele în care vor avea loc competițiile sportive de la orele 16:00.

Miercuri, 5 mai, în timp ce preşedintele Federaţiei Italiene de Volei - Carlo Magri, la ora 10:30 va fi în camera de consiliu a provinciei Bari, va avea loc și o conferinţă de presă pentru a prezenta detaliat întreg evenimentul. Turneul respectiv va permite uneia din Italia, Belarus, Turcia, Republica Moldova sau România, să "treacă" clasificate pentru Europene, care vor fi organizate în vara anului 2011 în Austria şi Republica Cehă.

În acest mod, "pătratul sportiv" de la Gioia del Colle va reprezenta o vară plină de volei care va poziționa Italia în postura de protagonist important pe scena internaţională in organizarea Campionatului Mondial.

 

[http://puglialive.net]


blog comments powered by Disqus
Ultima actualizare în Marţi, 04 Mai 2010 14:37
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.