logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home
Italia - Proiectul Sprijin pentru Migranţi PDF Imprimare Email
Scris de Natascia   
Luni, 07 Martie 2011 10:03

Genoa - Suport pentru migranţii care doresc să se întoarcă în ţara lor. Este de discutat astăzi, luni 07 martie, la 15, sediul Regione Liguria, Via Fieschi. Participanţii evaluatori Imigrare Regiunea Liguria şi a municipiului Genova şi Robert Vesco Enrico Papi, Carla secţiunea Oliveri-italian a AICCRE Sfaturi Oraşe din Europa, managerul de proiect Nirva, Danilo Parodi în Genoa City şi Emilio General Verrengia segeretario AICCRE.

read in the original
Reuniunea este o informaţie activitate furnizate de proiect "Nirva - Networking italiană pentru repatrierea voluntară asistată, care a promovat şi gestionează în prezent o reţea naţională de peste 200 de organizaţii publice şi private, care, de lucru cu cetăţenii străini, le pot informa această opţiune şi pentru a facilita accesul la acesta, respectând în acelaşi timp dreptul de a migranţilor să se întoarcă în ţara lor de origine, cu demnitate şi de securitate.
Proiectul este promovat de către AICCRE, OIM, Organizaţia Mondială pentru Migraţie, şi Cir-italiană Consiliului pentru Refugiaţi şi Repatriere şi co-finanţat europene de către Ministerul de Interne.
În Liguria, reţeaua este condus de către Municipalitatea din Genova, care joacă rolul de "Antena reţelei de transport regional NIRVA", cu sprijinul de Regione Liguria, Liguria Federaţia AICCRE şi altor entităţi participante, pe teritoriul a căror listă este disponibilă la proiect www.retenirva.it
Această sesiune are scopul de a informa pe cei care lucrează în diferite capacitati cu migranţi, şi non-aderente la Internet, posibilităţile oferite de respectivele măsuri şi proiecte în Italia, care sa autorii, sau cei care promovează punerea lor în aplicare, cum ar fi internetul şi Nirva Campania naţională de informare "Înapoi la început", lansat recent, cu desfăşurarea de un kit de informaţii dedicate migranţilor înşişi (broşuri şi postere, spoturi radio şi video, şi un site multilingv - www.ritornare.eu

genovaogginotizie.it


blog comments powered by Disqus
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.