logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home
De la Roma venim... PDF Imprimare Email
Scris de Sined   
Joi, 27 Mai 2010 08:44

În timpul vizitei de patru zile în Italia, preşedintele interimar, Mihai Ghimpu, a primit asigurări că Republica Moldova va fi susţinuă în traiectul său european. A avut întrevederi cu Papa de la Roma, cu preşedintele Camerei deputaţilor din Italia, Francesco Fini, dar şi cu alte persoane importante. Mihai Ghimpu a solicitat sprijin financiar reprezentanţilor Fondului Internaţional pentru Dezvoltare Agricolă din Italia. 

Şeful statului, Mihai Ghimpu a informat persoanele oficiale din Italia despre situaţia dificilă, în care se află Republica Molodva. El a solicitat asitenţă financiară pentru domeniul agricol de la reprezentanţii Fondului Internaţional pentru Dezvoltare. Aceştia au spus că sunt gata să ne susţină. Înainte de a stabili însă suma, vor veni la faţa locului, ca să vadă care este situaţia .

Preşedintele interimar Mihai Ghimpu s-a aflat în vizită oficială în Republica Italiană în perioada 23 - 26 mai 2010, la invitaţia Preşedintelui Camerei Deputaţilor din Parlament, Gianfranco Fini.

Sursa: JurnalTv.md


blog comments powered by Disqus
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.