logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home
Din iunie 7 rezervare online pentru retragerea permisului de şedere PDF Imprimare Email
Scris de CodruBot   
Duminică, 30 Mai 2010 19:00
Bologna, 30 mai - (Adnkronos) - Scatter "luni" 07 iunie în apropiere de sistemul de rezervare on-line noi pentru îndepărtarea permisului de şedere, la sediul poliţiei din Bologna . Noul serviciu, care foloseşte un program de calculator CINECA donate de către poliţie.
read in the original

Pe scurt, nu mai 'străin fişier cetăţeni, ci un sistem computerizat care va permite ", inclusiv numai data nasterii codul poştal asigurat de kit pentru aplicarea sau practica al Poliţiei de imigrare, pentru a alege o dată şi un anumit moment în care contorul de pătrat Galilei. Toate acestea vor permite nu numai să nu străini să-şi piardă ore întregi la rând, dar, de asemenea, să oprească oamenii se deplasează la nivelul actual de circa 700 de livrările de o săptămână pentru a permite cel puţin 900 o săptămână.

Este de aşteptat, însă, "că, odată ce un regim se ajunge la eficienţă şi mai mare. Tot ce poti face cu un simplu clic pe noul site al poliţiei ( www.questura.bologna.it ), în cazul în care formatul de compalizione va putea fi citit în toate limbile incluse în traducător a browser-ului. Până în prezent, aproximativ 40 mii practici în favoarea cetăţenilor străini în Poliţie te uiţi după un an şi aproximativ 70 000 de membri cetăţeni ai Biroului Imigrări.
blog comments powered by Disqus
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.