logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home
Proiectul UE pentru circulaţia creierelor de Est PDF Imprimare Email
Scris de Natascia   
Duminică, 06 Iunie 2010 00:08

A promova imigraţia legală a lucrătorilor temporari în Uniunea Europeană cu un grad superior de mijloc din Republica Moldova, Rusia şi Ucraina, cu privire la succesul unui proiect-pilot care, datorită unor companii din Roma, a contribuit la integrarea ocupaţională mulţi tineri. Şi "obiectivul principal al BrainNet-de lucru, proiect co-finanţat prin Programul Aeneas al Uniunii Europene, care vede participarea din Italia, Moldova, Rusia, Spania şi Ucraina. Transnaţionale şi "a început în decembrie 2007 şi se va încheia" în câteva zile.

read in the original
Prezentate Parlamentului de astăzi, proiectul îşi propune să creeze o reţea de "Windows Muncii" - primele două ramuri sunt operează deja "în Roma şi Chişinău - şi dezvoltarea unui cadru contractual adecvat pentru migraţia temporară a unui programul de formare capabile de auto-finanţare şi studii de fezabilitate ", pentru a permite alte ţări să repete experienţa.
Proiectul "BrainNet-lucru" urmăreşte să ofere lucrătorilor migranţi o sansa "de a îmbunătăţi abilităţile lor profesionale, în scopul de a reintegra le mai" uşor pe piaţa forţei de muncă în ţara de origine, promovarea "circulaţia creierelor", a detrimentul mai "dăunătoare" exodului de creiere ", contribuind" la modernizare şi dezvoltare a ţărilor în cauză de a facilita relaţiile lor cu Uniunea Europeană. Locurile de muncă create se va îmbunătăţi, de fapt, selecţie, evaluare şi plasare de persoane care solicită locuri de muncă în străinătate. Studii până în prezent şi "a constatat că mai" mult de 70% de persoane interesate de aceste programe de training sunt femei, cu vârsta medie "între 30 şi 35 de ani, şi cu un nivel ridicat de educaţie.

[Mondoraro.org]


blog comments powered by Disqus
Ultima actualizare în Duminică, 06 Iunie 2010 00:34
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.