logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home
Fericirea ajută inima să se simtă bine. PDF Imprimare Email
Scris de Andrea   
Marţi, 23 Februarie 2010 19:54

Răspândind bucurie și fericire e într-adevăr o binecuvântare pentru inima noastră. Aceste spuse derivă de la un recent studiu făcut în cadrul Columbia University Medical Center din New York și publicat în European Heart Journal. Pentru a ajunge la astfel de concluzii, oamenii de știință au monitorizat pentru zece ani, stilul de viață a 1700 persoane din Canada, încercând într-un mod oarecare să atribuie o valoare numerică nivelului de fericire a subiecților examinați. În acest fel au fost individualizați 145 subiecți (persoane) care în rutina anilor au manifestat probleme cardiovasculare, accentuate de starea de spirit înrăutățită. Alți parametri luați în considerație sunt vârsta, sexul persoanei și stilul de viață. Din toate acestea s-a dedus faptul că trăind cu zâmbetul pe buze se reduce cu 22% probabilitatea de a se îmbolnăvi cu maladii de inima.

Zîmbiți și împreună cu voi și inima voastră!


blog comments powered by Disqus
Ultima actualizare în Marţi, 23 Februarie 2010 19:56
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.