logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home
Proxeneţi arestaţi în Europa: un curs accelerat până la victime ale prostituţiei PDF Imprimare Email
Scris de Darii Sined   
Duminică, 18 Iulie 2010 18:55

În cătuşe, Florenţa, un bărbat şi o femeie în Italia fete Moldovei purtau. În căutări, şi a găsit chiar şi un manual privind modul de a distra unui client vocabular.

Un manual real de prostituţie, chiar cu un minivocabolario, expresii şi termeni de raportare folosite, cum ar fi: "Mai mult timp, mai multi bani." Aceasta este "serviciu" oferit de un albanez şi un an 29 ani 28 de femei din Moldova a sosit în Florenţa de la est pentru a fi adus la sarcina. Cei doi au fost arestaţi de către echipa. Pentru ei, taxele sunt de recrutare de oameni din prostituţie forţată în străinătate, exploatarea prostituţiei şi la fabricarea de documente de identitate false.

read in the original
Pe baza a reconstruit de către investigatori, cei doi fac parte din organizaţii bine structurate. Fetele, toate din Moldova, s-au dat acte de identitate false românilor. Astfel, într-un minivan primul a ajuns la Milano şi Florenţa, unde au fost încredinţate fata de Republica Moldova, o fostă prostituată, şi proxenet albanez.
Înainte de a începe afaceri, explica poliţie, fetele sa confruntat cu o perioadă de "formare", în care au fost instruiţi cu privire la cum să se comporte şi să utilizeze cuvinte cu clientii. Cautari au fost găsite, de asemenea, vocabulare, do-it-yourself. Cota dedicată prostituate a fost de aproximativ 20% din banii câştigaţi, chiar şi câteva sute de euro pe noapte. Pentru recrutarea de victime ale traficului de persoane folosit o schemă piramidală: tinerii sunt deja "înrolaţi" în legătura cu prietenii din Republica Moldova să-i călăuzească în Italia.

Continuaţi lectură Il Giornale.


blog comments powered by Disqus
Ultima actualizare în Duminică, 18 Iulie 2010 19:10
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.