logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home
S-a stins din viață fratele președintelui Republicii Moldova PDF Imprimare Email
Scris de Natascia   
Marţi, 27 Iulie 2010 16:58

  Scriitorul Simion Ghimpu, fratele presedintelui interimar Mihai Ghimpu, a decedat astăzi, 27 iulie. La 24 mai 2010, acesta si-a sarbatorit cea de a 71-a aniversare. Colectivul Aparatului Presedintelui Republicii Moldova a anuntat ca este alaturi de Mihai Ghimpu in clipele de grea incercare, pricinuite de trecerea in nefiinta a fratelui sau Simion si isi exprima intreaga sa compasiune, relateaza Unimedia. "Idealul meu a fost sa mor intr-o societate civilizata, culta, care-si iubeste neamul, parintii si sotia", a declarat scriitorul acum un an, pentru o publicatie autohtona.

unimedia.md


blog comments powered by Disqus
Ultima actualizare în Marţi, 27 Iulie 2010 17:09
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.