logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home
La referendum votam cu orice act valabil emis în Moldova PDF Imprimare Email
Scris de CodruBot   
Miercuri, 11 August 2010 16:30
Ministrul de externe Iurie Leanca a dezmintit informatiile care au aparut in unele publicatii de la Chisinau ca autoritatile moldovene s-ar fi inteles cu autoritatile din tarile in care se afla moldoveni ilegal sa le ofere acestora, dupa votul de la referendum, informatii despre cei care au participat la vot si nu au acte legale in tarile in care se afla. Potrivit unor publicatii moldovene, in schimbul acestor informatii, Uniunea Europeana ar liberaliza regimul de vize cu moldovenii. Iurie Leanca a caracterizat aceste informatii, drept „ aberatii primitive si absurde”. Seful diplomatiei moldovene a spus ca guvernul de la Chisinau va face tot ce va putea pentru ca moldivenii aflati in strainatate sa participe le referendum si ca la vot moldovenii se vor putea identifica cu orice act valabil emis de autoritatile moldovene.
blog comments powered by Disqus
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.