logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home
Top 10 a telefoanelor de lux PDF Imprimare Email
Scris de Natascia   
Luni, 25 Octombrie 2010 10:57

Cel mai scump telefon mobil din lume costă 8 milioane de dolari.
Încrustat cu sute de diamante, safire şi rubine, telefonul nu se găseşte în magazine ci poate fi cumpărat doar la comandă.
iPhone 4 Diamond Rose Edition este cel care deschide clasamentul celor mai scumpe 10 telefoane din lume. Creat doar în două exemplare cel mai scump mobil are o carcasă din aur roz încrustată cu 500 de diamante. Navigatorul principal al telefonului este un diamant, roz, care valorează două milioane de lire sterline. Pe locul 2 în clasament este Goldstriker iPhone 3GS Supreme care costă 3,2 milioane de dolari. Telefonul are o carcasă realizată din aur de 22 de karate şi un ecran înconjurat de 136 de diamante. Cu o carcasă din aur galben, alb şi roz de 18 karate Kings Button iPhone costă 2,4 milioane de dolari şi este situat pe poziţia a treia în clasament. Locul 4 este ocupat de Piece Unique în valoare de 1,3 milioane de dolari. Telefonul este realizat din aur alb de 80 de karate şi este îmbrăcat în diamante de 20 de karate. The Diamond Crypto Smartphone costă la fel 1,3 milioane de dolari şi ocupă poziţia a cincea în topul celor mai scumpe telefoane din lume. Acest smartphone are o carcasă din platină decorată cu 50 de diamante. Celelalte telefoane care intră în top 10 au o valoare de până la un milion de dolari.

jurnaltv.md


blog comments powered by Disqus
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.