logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home
Dacă eşti un străin, pentru tine creditul este mai scump PDF Imprimare Email
Scris de Sined   
Vineri, 25 Februarie 2011 11:11

13% din credite ipotecare emise în Italia, în 2010 a fost acordate cetăţenilor străini. Cifre naţionale - pregătite de Tecnocasa - arata ca in mediu cetatenii care cer credit sun 29% din Nord-Est şi 3% din Sud şi Insulele. Respectiv, 8, 6% sunt europeni, în timp ce cota restantă (4,4%) este distribuit în rândul cetăţenilor din Asia, Africa şi cele două Americi.

read in the original

Ofertele
În ceea ce priveşte strategiile băncilor de externe ai UE sunt diferite. UniCredit creat în 2006 "Tu agenţia", o structură ad-hoc pentru străini şi ocuparea forţei de muncă non-standard. La moment buchet include "Tu Pink 80" care acoperă până la 80% din valoarea proprietăţii pentru împrumuturi de până la 200 de mii de euro, cu rată fixă şi variabilă. Apoi, există "reciprocă în condiţii de siguranţă opţiunea Tu", care vă permite să modificaţi rata de perioada de amortizare. Ecartul între 2 şi 2,3% pe rată variabilă raportat la BCE), mai mare la început, în comparaţie cu intinde pe credite "italian" (1.5 - 1%, 8%). acces prevăzute pentru străinul rămâne în Italia pentru cel puţin trei ani.

Italian Poste se aplică raspandeste variind de la 1, 35% (pentru achiziţionarea / recondiţionare / înlocuire) 1, 95% (cu rată variabilă raportat la BCE). În cazul cetăţenilor străini din afara Uniunii Europene, a cerut permisiunea de a rămâne şi de şedere în Italia pentru cel puţin cinci ani. Aceeaşi cerinţă pentru Banca Sella şi Credem. Printre mizele plasate de către Intesa Sanpaolo clienţii imigranţi este împrumut valoare: în cazul în care depăşeşte 80%, ia în considerare comună către o altă persoană în aceeaşi gospodărie. Tu trebuie să fie rezidenţi în Italia, aceeaşi stare stabilite de către deputaţi Banca.

Printre oferte se distinge si prin Veneto Banca "Credit fără frontiere" este acordat românilor care lucrează în Italia, dar cu referire la o proprietate cumpărate sau restructurate în România. Cum funcţionează? Din România Banca Italo (n. 1980) emise în favoarea Veneto Banca o scrisoare de garanţie "echivalentă cu 100% din suma plătită. Banca italiană din România, la rândul său, este asigurată prin furnizarea de voluntari ipotecare în România de către client. Spread-numărate de la 1, 5% (de şedere primar) la 2,5% (alt scop).

Sursa: ilsole24ore.com


blog comments powered by Disqus
Ultima actualizare în Vineri, 25 Februarie 2011 11:27
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.