logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home
Shopping prelungeşte durata de viaţă PDF Imprimare Email
Scris de Natascia   
Duminică, 10 Aprilie 2011 18:02

Shopping prelungeşte viaţa, ai ghicit? Da, şi pentru a sprijini şi de cercetare publicat în Jurnalul de Epidemiologie şi Sănătate Comunitară ", de către un grup de cercetatori de la National Institutes of Health Research Zhunan în Taiwan. Porniţi vânătoare pentru încălţăminte şi îmbrăcăminte, de fapt, ar fi un bun antidot pentru boli singurătate şi psihologice, îmbunătăţind astfel starea generala de sanatate. Din cercetare, a apărut ca cumpărături, care ajută la 48000 calorii consuma bine de un an, face bine, mai ales la bărbaţi!

read in the original
Cercetatorii, implicat 1850 de oameni de bine, cu peste 65 de ani, care arată modul în care cei care au făcut achiziţii, au trăit mai mult decât cei care au pus portofelele lor mai rar.
Participanţii au fost rugaţi să răspundă la o serie de întrebări la timp petrecut cumpărături, şi frecvenţa de achiziţii a lungul timpului. Ulterior, subiecţii au fost monitorizaţi între 1999 şi 2008. Cercetatorii au descoperit ca cei care au făcut achiziţii în fiecare zi a fost mai lungă durată decât cei care au petrecut mai rar.
Echipa de cercetători, ţinând cont de alte probleme de sănătate fizică, a constatat că primul a alerga un risc de moarte în timpul studiului, 25% mai mici decât cele care nu au cumpărat în mod regulat. Studiul, apoi, sa dovedit a fi pentru a beneficia mai mult de cumpărături, au fost doar oameni. Record pentru supravieţuire de sex feminin, prin shopping a fost, de fapt, egală cu o reducere în probabilitatea de a muri cu 23% la 28% dintre bărbaţi.

news.google.it


blog comments powered by Disqus
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.