logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home Știri Latest Moldovenii din Italia: pentru documente doar apostila
Moldovenii din Italia: pentru documente doar apostila PDF Imprimare Email
Scris de CodruBot   
Miercuri, 12 Mai 2010 22:17

Ministerul de Interne reaminteşte Municipii. Nici o suplimentare legalizat în ambasada.

Roma - 10 mai 2010 - documente din Moldova cu "apostila sunt bine aşa cum sunt, nu au nevoie de legalizare de către Ambasada Italiei.

Imi aduc aminte de Ministerul de Interne, a venit după ce rapoartele de la ambasada noastră din Chişinău. Se pare că unele autorităţi locale nu accepta documente oficiale legalizate de către moldoveni "apostilare, forţând cetăţenii Republicii Moldova să se ocupe cu cozile şi costurile inutile.

"L Apostila este o ştampilă specială care autorităţile din ţările membre de a aduce Convenţia de la Haga pe documentele, deoarece acestea sunt recunoscute de către alte state membre, fără a fi nevoie de a legaliza prin intermediul ambasadelor. Republica Moldova şi Italia, ambele au semnat Convenţia.

"Prin urmare, documentele oficiale din Moldova autentificate de dell'apostille procedura, care se aplică de birourile de Ministerul Justiţiei, autorităţile competente din Republica Moldova, urmează să fie primite de către ofiţerii de stare civilă, fără a necesita nici o formalizare în continuare la fel," explică Ministerul de Interne într -o circulară emisă marţi. În cazul în care municipalităţile au îndoieli, care poate să verifice corectitudinea de timbre pe acest site: http://apostila.gov.md/en/start.

Acelaşi lucru este valabil pentru permisul urmează să fie prezentate la City de moldovenii care se căsătorească în Italia. Acesta este eliberat cu "apostila de la Ministerul lor de Justiţie: municipii italian trebuie să-l accepte şi să continuaţi cu strigare căsătorie.

Descarca Circulara

[Stranieriinitalia.it]

read in the original

blog comments powered by Disqus
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.