logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home Știri Latest În Italia - permis de ședere "pe puncte"
În Italia - permis de ședere "pe puncte" PDF Imprimare Email
Scris de Natascia   
Miercuri, 23 Iunie 2010 11:43

Acest articol a fost tradus automat
read in the original - leggere in originale - citește în original


Autoritățile italiene au spus Da planului de integrare a imigranţilor. Este numit "Identitate şi colaborare" şi trebuie să fie semnat de către imigranţii care vor face cererea pentru permisul de ședere în Italia. Aceasta este acum faimoasa "permis de şedere puncte" si combine, a declarat Ministrul de Interne, Roberto Maroni, la sfârşitul cabinetului ", riguroase şi strict buna cu o politică de integrare care este de neegalat în Europa . Ne-am definit un sistem de reguli clare şi clare, el a spus Maroni, "care permite celor care vin în Italia pentru a lucra o cale de integrare excelenta din toate punctele de vedere." Am confruntat cu unele alegeri, a spus el bunăstarea ministrul Maurizio Sacconi, pe baza experienţei în alte ţări "ar putea alege multiculturalismul sau asimilarea indiferenţă arogant. Ne-am decis pentru o treia cale, că identitatea italiană deschise "Planul, care ar trebui să fie aprobat definitiv până în decembrie,. Să intre în vigoare cât mai devreme anul viitor, a declarat Sacconi, nu" este un instrument opresiv, ci mai degrabă stimulează unele elemente de bază ale integrării. " În esenţă, a explicat Ministru al protecţiei sociale, atunci când străinul se aplică pentru un permis de şedere trebuie să semneze un fel de angajament care prevede dobândirea cunoştinţelor de bază de limba italiana, suficiente cunoştinţe de cultură civică şi în viaţa civică Italia, în special de sănătate, educaţie, servicii sociale, ale muncii şi a obligaţiilor fiscale. Trebuie să efectueze apoi datoria de educaţie a copiilor şi să înţeleagă organizarea instituţiilor publice. Evident, a declarat o dată Sacconi, că abilităţile necesare nu vor fi evaluate "de catre Academia de tărâţe sau ca un examen de drept public. Creditele iniţiale de intrare este de 16 credite, din care 15 pot fi deduse în caz de non-participarea la reuniunea de educaţie civică. destinatari acord sunt straini care vin pentru prima dată în Italia şi va avea un pachet de împrumuturi, cunoscut sub numele de puncte de permise, s-ar putea pierde în cazul unei condamnări penale, să participe la cursuri de eşec în educaţie civică, Consiliul de la contravenţiile administrative şi de impozitare, supunerea la măsurile de securitate personală. Puncte, cu toate acestea, poate creşte, de asemenea, în cazul în care dobândeşte imigrant nivel ridicat de cunoştinţe în limba şi educaţie civică, dacă au fost realizate de grade, dacă aţi angajat să voluntariat, dacă vă cumpăraţi o casă.
Pactul este semnat la stop shop unul sau secţia de poliţie, împreună cu cererea pentru permis de şedere durează doi ani şi care implică străini în intervalul 16-65 de ani. Pentru minori, este, de asemenea semnătura părinţilor. Sunt excluse de la pactul celor care doresc un permis de sub un an, au boli sau dizabilităţi, care limita lor de auto-suficienţă, victime ale traficului de persoane, violenţă, exploatare gravă. O lună înainte de expirarea din tariful există un acord: furnizează străinul documentaţia care atestă formarea şi activităţile sale. Operaţiunea se încheie cu alocarea finală a creditelor. Dacă acestea sunt zero este decretat expulzarea (cu excepţia cazurilor în care excepţii). Dacă sunteţi sub 30 de acord este prelungită cu un an în cazul în care 30 sau mai străin trece de examinare şi primeşte un certificat.

www.ilsole24ore.com


blog comments powered by Disqus
Ultima actualizare în Miercuri, 23 Iunie 2010 12:38
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.