logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home Știri Latest Constituirea Clubului Liberal în Italia
Constituirea Clubului Liberal în Italia PDF Imprimare Email
Scris de Natascia   
Duminică, 27 Iunie 2010 22:38

    Luînd în considerație faptul că AIE și în special Partidul Liberal acordă tot mai multă atenție moldovenilor plecați peste hotare, noi membri a diasporei moldovenilor din Italia , am hotărît să nu rămînem indiferenți și am constituit Clubul Liberalilor. La constituirea acestuia în au participat 21 de persoane care automat au devenit şi membrii fondatori. Deasemenea ca membrii fondatori au fost înregistrate şi alte şapte persoane ce nu au reuşit să fie prezente la şedinţa de constituire. În urma fondării Clubului Liberal din Italia au depus cerere de aderare la PL opt persoane, cinci sunt deja membrii al PL iar restul sunt membrii al Clubului Liberal din Italia şi simpatizanţi a Patridului Liberal din Moldova. Necesitatea de exprimare și de colaborare în activitățile de schimbare a viitorului țării noastre, baștinei de unde am plecat, Moldova, ne-a unit pe toți cu aceleași idei și inițiative. Domnul Ștefan Maimescu, deputat în primul Parlament al Republicii Moldova, care a semnat Constituția noului stat independent, va fi un mentor pentru tinerii liberali fondatori a clubului și a celor ce vor adera la el în viitor. Ușile în clubul nostru sunt deschise pentru toți cei care vor sa facă parte din mecanismul de  creare a democrației în Republica Moldova. Sperăm ca acțiunea noastră să fie luată drept exemplu de către diaspora moldavă din alte țări așa cum am luat noi exemplu de la diaspora din Franța.

Prima parte a filmului realizat la Venezia Mestre.

A doua parte.

Membrii Clubului Liberal din Italia


blog comments powered by Disqus
Ultima actualizare în Luni, 28 Iunie 2010 07:22
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.