logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home Știri Latest Vinificatorii moldoveni în Italia
Vinificatorii moldoveni în Italia PDF Imprimare Email
Scris de Natascia   
Luni, 28 Iunie 2010 10:44

BOLZANO , 24 iunie - Treizeci de vin din Moldova să participe la o perioadă de câteva săptămâni de studiu şi de formare la şcoală Laimburg specializate în viticultură, pomicultură şi grădinărit. Cu sprijinul UE şi Guvernul italian, la rândul său, să devină formatori în domeniul producţiei de vin în ţara lor. Moldova Wine''and numele Training'''the a programului de formare pe care producătorii de vin din Moldova vor participa la mijlocul lunii iulie, în Tirolul de Sud. Proiectul isi propune sa deschida noi oportunitati ", a participanţilor:''Cu embargoului rusesc din 2006, piaţa noastră ţintă principală şi" sa prăbuşit,''a declarat Serghei Weschka, manager şi preşedinte al industriei vinicole. De aici, nevoia pentru producătorii moldoveni de a găsi diferite modalităţi de a îmbunătăţi pregătirea şi comercializarea vinului local, face noi contacte şi de a găsi noi investitori. În această zonă se încadrează în Moldova project''Training''which Vinului a deschis uşile şcolii Laimburg la 30 de vinul moldovenesc.

ansa.it

read in the original

blog comments powered by Disqus
Ultima actualizare în Luni, 28 Iunie 2010 10:56
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.