logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home Știri Latest Republica Moldova va avea drumuri noi
Republica Moldova va avea drumuri noi PDF Imprimare Email
Scris de Natascia   
Joi, 04 Noiembrie 2010 12:53
Este acest grup care să Edimar în joint-venture cu unul dintre spa sale, Taddei, împreună cu Toto Costruzioni Generali, a fost atribuit două contracte în valoare totală de peste 17 milioane de euro pentru reabilitarea drumurilor din Republica moldova.
read in the original
Contractele vor fi semnate în termen de săptămâni. Acesta este un loc de muncă important, deoarece lucrările se referă la primii ani după mai mulţi reabilitarea sistemului rutier, în special în jurul capitalei Chişinău. Un program care a fost dat un impuls mai mare după soluţionarea recentă a Ambasadei Italiei în Republica Moldova. Contractul prevede reconstrucţia a două loturi de M2 de drum Chişinău-Soroca a programului de sprijin pentru sectorul rutier de starea drumurilor din Moldova.
Primul lot, la 26 km de la 200 la km 54 850, are o valoare de 12 milioane 633 de mii de euro, al doilea lot, variind de la 85 pana la km 54 km 71 165, are o valoare de 4 milioane 604 000 €.
Edimar Group, care are centrul de producţie în fabrică modernă în localitatea în municipiul Varranoni Picenze Poggio (L'Aquila), are aproximativ 600 de persoane. Spa Taddei operează în Republica Moldova pentru aproximativ un an şi este înrădăcinată în teritoriul celuilalt, cu un birou în care angajat aproximativ 30 de persoane.
blog comments powered by Disqus
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.