logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home Știri Latest Sărbătoarea Crăciunului la Pegal, Reggio Emilia
Sărbătoarea Crăciunului la Pegal, Reggio Emilia PDF Imprimare Email
Scris de Natascia   
Luni, 27 Decembrie 2010 10:03

    Căldura sarbatorilor de iarnă, clopoțeii zglobii și colindele copiilor, aduc in inimile oamenilor bucurie și liniste sufleteasca. Cu ocazia acestor sărbători, moldoveni și români s-au unit ieri intr-o horă mare, jucată ca-n batrîni. Evenimentul a avut loc în incinta localului Pegal, organizat de către orchestra "Trandafir de la Moldova", care au cîntat timp de aproape cinci ore pentru cei prezenti in sală. La sărbătoare nu a lipsit nici Moș Crăciun cu Nepoțica sa, care au daruit cadouri dulci la copii și la parintii lor. Cinci fetițe drăgălașe și un băiețel de doar 4 anișor au recitat poezii si cîntat colinde pe scena din sală. Muzica și voia buna au transformat aceast eveniment într-o sărbătoare minunată și plină de suflet. Spre sfîrșitul programului Asociația codru.org a organizată o loterie cu premii, cărți pentru copii si maturi, bomboniere și dulciuri. Între cei prezenți a fost și o domnișară omagiată, Neli Popescu, carei, echipa noastra îi ureaza "La mulți ani și succes în viață".

 

Reveniți mai tîrziu pentru a viziona video și foto realizate la acest eveniment !   

 


blog comments powered by Disqus
Ultima actualizare în Luni, 27 Decembrie 2010 10:10
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.