logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home Știri Latest Ambasada Italiei la Chisinau
Ambasada Italiei la Chisinau PDF Imprimare Email
Scris de Natascia   
Luni, 07 Februarie 2011 22:24

 


 

Modalitățile de acces la serviciile consulare a Ambasadei Italiei la Chișinău, Republica Moldova:

    1. Serviciu informazional direct (serviciu gratuit)

De luni până vineri (13:30-16:30), cetățenii au acces liber la sediul Ambasadei care se afla pe strada Vlaicu Pârcălab, 63 (Skytower), pentru a primi informaţii, verificarea documentelor care trebuie prezentate pentru eliberarea de vize.

    2. Serviciul de informaţii prin telefon (gratuit)

De luni până vineri (de la 8:30 la 17:30), cetățenii pot contacta numărul de telefon gratuit 00373 22 201 996 şi primi informaţii cu privire la serviciile consulare.

    3. Serviciul de informaţii prin e-mail (serviciu gratuit)

Poate fi trimisă scrisoare pe adresa Italiavisa@gmail.com pentru a primi informaţii utile pentru vize, lista documentelor necesare pentru depunerea cererilor şi alte comunicări referitoare la subiect.

    4. Serviciul de acces la ghișeu (gratuit)

Puteţi contacta adresa de e-mail italiaprenota@email.it , pentru a cere şi primi rapid o înscriere la depunerea documentelor pentru cererea de viză, care va fi în zile succesive evaluată şi tratată în termenul de timp stabilit în cadrul Acordului privind facilitarea regimului de vize între UE şi Republica Moldova.

    5. Serviciul Call Center (serviciu cu plată)

Accesul la serviciul call center are loc prin intermediul telefoniei cu plată. Chemările efectuate din Republica Moldova pot fi efectuate la numărul:

01505

iar din Italia, la numărul:

899 033 110

Se permite trimiterea  documentelor prin fax (00373 22 897 979), sau prin e-mail (vizaitalia2@email.it). Pentru a verifica daca pachetul de documente este complet, acesta este evaluat în termen de 5 zile lucrătoare, dupa care, daca valutarea este pozitivă se efectuiază o înscriere pe ziua următoare pentru prezentarea la ghișeu. Solicitantul primește rezultatul cererii de viză în ziua prezentării la ghişeu, pe baza deciziilor luate de Ambasada.


blog comments powered by Disqus
Ultima actualizare în Luni, 07 Februarie 2011 23:16
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.