logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home
Sărbătorirea paștelui la Reggio Emilia PDF Imprimare Email
Scris de Darii Sined   
Sâmbătă, 03 Aprilie 2010 13:13

Marea sărbătoare a creştinătăţii, Paştele, începe, din punct de vedere liturgic, sâmbătă, în miez de noapte, atunci când se spune că mormântul s-a deschis şi Iisus a înviat „cu moartea pre moarte călcând”.

Cu această sfîntă ocazie toți creștinii din zona Reggio Emilia se vor aduna în noaptea acesta în Corso Garibaldi în spațiul din fața bisericii Sfîntul Spiridon Făcător de minuni de la Reggio Emilia. Evenimentul a fost îndelung pregătit de către părintele Mihail care a reușit chiar să obțină o autorizație de la primărie pentru a da posibilitate creștinilor să rămînă în scuarul din fața bisericii. Deasemenea la eveniment va fi prezent si Episcopul vicar de la Reggio Emilia și assessore Marco Fantini.

Echipa codru.org va fi și ea prezentă la eveniment pentru a sfinți pasca și deasemenea pentru a documenta acest eveniment pentru ca mai tîrziu să îl propunem spre vizionare pe situl nostru celor care nu vor putea fi prezenti. Paște fericit tuturor!

Click aici pentru a vedea unde va avea loc evenimentul.

Vezi poze.


blog comments powered by Disqus
Ultima actualizare în Joi, 08 Aprilie 2010 20:13
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.