logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home
Atentat multiplu cu bombe la citeva ambasade din Atena PDF Imprimare Email
Scris de Natascia   
Marţi, 02 Noiembrie 2010 21:36
    Explozie la ambasada rusă din Atena. Un pachet suspect a explodat la ambasad rusă la puţin timp după ce poliţia elenă a detonat un pachet suspect trimis ambasadei din Chile,  o bombă a explodat la ambasada elveţiană şi un alt pachet suspect adresat ambasadei bulgare a fost detonat controlat.
    Explozia de la ambasada rusă din Atena a fost provocată de un pachet ce a sărit în aer până să sosească poliţia, au anunţat forţele de ordine, precizând că nimeni nu a fost rănit. "Pachetul a explodat când poliţia era pe drum, dar nimeni nu a fost rănit", a spus un oficial din poliţie.
    Pachetul adresat ambasadei chiliene a fost detonat controlat în zona Parlamentului."Un angajat al unei firme de curierat a devenit suspicios şi a oprit în faţa Parlamentului", a spus un oficial.
    De asemenea, o patrulă a poliţiei a fost vizată de focuri de armă într-o suburbie a capitalei elene.
    Poliţia a anunţat şi că a efectuat detonarea controlată a unui pachet trimis ambasadei bulgare din Atena. Pachetul suspect primit de ambasada bulgară din Atena conţinea într-adevăr explozibili, a anunţat Ministerul bulgar de Externe, relatează Focus news.
    Incidentele intervin în condiţiile în care patru colete cu bombe au fost descoperite luni în Atena, iar liderul francez Nicolas Sarkozy era unul dintre destinatarii lor.
    Una dintre bombe, adresată ambasadei mexicane din Atena, a explodat în birourile unei companii de curierat, rănind un angajat. Alte două colete erau destinate ambasadelor belgiană şi olandeză.
blog comments powered by Disqus
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.