logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home
"Oameni ai nimanui" la Bologna PDF Imprimir Correo electrónico
Escrito por Sined Darii   
Domingo 27 de Mayo de 2012 18:31

Astazi, 27 mai, la Bologna a avut loc proiectarea piesei "Oameni ai nimanui" in cadrul campaniei de informare și sensibilizare a cetățenilor moldoveni migranți în Italia.

Evenimentul a decurs foarte linistit si pasnic. Emotiile si lacrimile produse de piesa teatrala au facut la sfirsitul proiectarii oamenii sa ramana pur si simplu "fara cuvinte".  Dar dupa ce s-au mai calmat aceste explozii emotive am observat ca oaspetii evenimentului s-au adunat in mai multe grupulete pentru a discuta cele vazute, lucru mult dorit de catre organizatori.

 Pe linga cei veniti de departe(Padova, Torino) la acest eveniment a mai fost prezent si consulul RM la Bologna Vadim Zmeu care, de rind cu ceilalti, a participat aprins la discutii.

 Desemenea nu pot sa nu mentionez si prezenta D-nei Alessia Schiavon membra OIM, care a participat la nasterea acestui proiect 4 ani in urma pe cind era in misiune la Chisinau.

Si nu in ultimul rind as dori sa aduc sincerele mele felicitari pentru buna organizare a acestui eveniment voluntarilor din Bologna in mod special Olga Coptu si Oleg Josanu.

 

Sined Darii, poze Natalia Plesco.

 

In continuare citeva poze de la evenimentul din Bologna:

{gallery}evenimente/2012/omeni-nimanui-bologna{/gallery}


blog comments powered by Disqus
Última actualización el Domingo 27 de Mayo de 2012 19:21
 


Powered by great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.