logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home
Deschiderea Biserici Ortodoxe moldovenesti in Bologna PDF Imprimir Correo electrónico
Escrito por Natascia   
Lunes 19 de Diciembre de 2011 09:38
   Fiecare persoana, aflinduse departe de bastina sa, viseaza la acele clipe dulci cind era alaturi de rude, de prieteni, de timpurile cind era acasa. Chiar daca pentru multi, din cei plecati din Moldova, deja Italia le-a devenit casa, totusi sufletul lor mai tinde sa se intoarca intr-o zi pe tarimul natal...
    De aceea ficare post ce pastreaza traditiile noastre, cultura, isasi ideiile, este o palma de aur pe acest teritoriu din inima Europei. De acuma exista si in Bologna acest lacas plin de suflet... Cu ajutorul oamenilor cu inima mare cum este Padre Dionis din biserica greaca "Don Andrea Curia di Bologna" a fost infiintata o biserica ortodoxa moldoveneasca in orasul Bologna. Ea poarta numele "Acoperemintul Maicii Domnului" si este situata in Via del Lavoro 13 in incinta bisericii catolice "Padre Marela", in apropiere de San Donato. Pentru toti credinciosii slujba o duc parintele Trifan si parintele Vitalie care se dedica cu tot sufletul pentru a pastra cultura noastra si a tine flacara sperantei mereu aprinsa in inimile oamenilor.
     
blog comments powered by Disqus
Última actualización el Lunes 19 de Diciembre de 2011 09:50
 


Powered by great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.