logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home
"Oameni ai nimanui" la Bologna PDF Stampa E-mail
Scritto da Sined Darii   
Domenica 27 Maggio 2012 18:31

Astazi, 27 mai, la Bologna a avut loc proiectarea piesei "Oameni ai nimanui" in cadrul campaniei de informare și sensibilizare a cetățenilor moldoveni migranți în Italia.

Evenimentul a decurs foarte linistit si pasnic. Emotiile si lacrimile produse de piesa teatrala au facut la sfirsitul proiectarii oamenii sa ramana pur si simplu "fara cuvinte".  Dar dupa ce s-au mai calmat aceste explozii emotive am observat ca oaspetii evenimentului s-au adunat in mai multe grupulete pentru a discuta cele vazute, lucru mult dorit de catre organizatori.

 Pe linga cei veniti de departe(Padova, Torino) la acest eveniment a mai fost prezent si consulul RM la Bologna Vadim Zmeu care, de rind cu ceilalti, a participat aprins la discutii.

 Desemenea nu pot sa nu mentionez si prezenta D-nei Alessia Schiavon membra OIM, care a participat la nasterea acestui proiect 4 ani in urma pe cind era in misiune la Chisinau.

Si nu in ultimul rind as dori sa aduc sincerele mele felicitari pentru buna organizare a acestui eveniment voluntarilor din Bologna in mod special Olga Coptu si Oleg Josanu.

 

Sined Darii, poze Natalia Plesco.

 

In continuare citeva poze de la evenimentul din Bologna:

{gallery}evenimente/2012/omeni-nimanui-bologna{/gallery}


blog comments powered by Disqus
Ultimo aggiornamento Domenica 27 Maggio 2012 19:21
 


Powered by great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.