logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home Știri Latest De la fumat cad dinții
De la fumat cad dinții PDF Imprimare Email
Scris de Plesco Natalia   
Luni, 15 Februarie 2010 11:43
Fumatul dăuneaza grav sănătății dumneavoastră. Această afirmație a caracterizat direct un caz petrecut în Indonezia. Un tînăr de 31 de ani în timp ce fuma o țigară, aceasta explodase lăsîndul pe tînăr fără șase dinți. Compania PT Nojorono Tobacco, producătoare de țigări "explozive", a fost nevoită să achite daune morale în sumă de 5 milioane de rupie, (circa 400 euro) și tratamentele medicale. Poliția a început investigarea acestui caz pentru a afla cauza provocării incidentului. Purtătorul de cuvînt al Companiei a declarat că nu sunt motive de preocupare și că nu există nici o partită cu țigări explozive. Însă pe tînarul indonezian, ce a pățit necazul aceste afirmații nu l-au convins, și acum el își dă toată stăruința ca să lase fumatul. Deci decît să pațești ceva de acest gen, mai bine pur și simplu "Nu fuma".
blog comments powered by Disqus
Ultima actualizare în Luni, 15 Februarie 2010 13:16
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.