logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home Știri Latest Obținerea pașaportului la consulat și ambasada R. Moldova
Obținerea pașaportului la consulat și ambasada R. Moldova PDF Imprimare Email
Scris de Natascia   
Miercuri, 02 Iunie 2010 15:49

 Moldovenii plecaţi temporar sau stabiliţi permament în străinătate pot obţine, începând de azi, paşapoarte lacconsulatele și ambasadele Moldovei de peste hotare. Anunţul a fost făcută de Ministrul Tehnologiilor Informaţionale, Alexandru Oleinic.
 El a menţionat că astăzi intră în vigoare ordinul cu privire la modul de examinare a cererilor depuse de cetăţenii moldoveni la consulatele și ambasadele ţării noastre din străinătate. Ministrul a subliniat că, astfel, perfectarea paşaportului îi va costa pe cetăţenii moldoveni de peste hotare de 10-12 ori mai puţin decât în prezent. Potrivit lui Alexandru Oleinic, termenul de examinare a cererilor şi eliberare a paşapoartelor este de pâna la 30 de zi

[publika.md]


blog comments powered by Disqus
Ultima actualizare în Miercuri, 02 Iunie 2010 16:00
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.