logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home Știri Latest Lupoaica revine
Lupoaica revine PDF Imprimare Email
Scris de Natascia   
Sâmbătă, 04 Septembrie 2010 21:33

   Potrivit ministrului Culturii, este vorba despre o donatie din partea Asociatiei Romanilor de pretutindeni. Lupoaica a fost adusa ieri, iar astazi un grup de experti au evaluat calitatea acesteia. Monumentul Lupoaicei este facut din bronz si cantareste intre 150-200 kg. Directorul Muzeului de Istorie spune ca nu stie cat ar valora donatia. Monumentul Lupoaicei care se afla in fata Muzeului National de Istorie a fost dus in urma cu patru ani in atelierul unei firme care s-a obligat sa-l restaureze. Initial, aceasta a cerut de la stat aproape 150 de mii de lei pentru lucrari, suma care nu a fost acceptata. Lupoaica urmeaza sa fie instaurata la data de 1 decembrie.

protv.md


blog comments powered by Disqus
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.