logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home Știri Latest Hramul Parmei la biserica ortodoxă
Hramul Parmei la biserica ortodoxă PDF Imprimare Email
Scris de Natascia   
Duminică, 07 Noiembrie 2010 22:17

    Zeci de oameni s-au adunat astăzi, 7 octombrie, la biserica ortodoxă Sf. Dimitrie din Parma pentru a sarbători Hramul acestui Sfînt lăcaș. Cetațeni moldoveni, greci, români, ucraineni, ruși și italieni s-au unit într-o rugăciune pentru pace și liniște sufletească. Între credincioșii prezenti au fost prezenți si domnul Consul General de la Bologna, Nicolae Nucă și Domnul Consul de la Bologna, Vadim Zmeu, care au fost numiți în funcție toamna aceasta. Fiecare putea sa se adreseze cu intrebari la ei sau pur si simplu sa discute. Indiferent de distanta ce ne desparte de casa, indiferent de natiunea carei apartinem sau nivelului social, biserica îi unește pe toți și prin intermediul ei se transmit tradițiile sfine a strămosilor. Doar cunoscînd trecutul îti poți crea un viitor.

Descarcă video!


blog comments powered by Disqus
Ultima actualizare în Luni, 08 Noiembrie 2010 00:25
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.