logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home Știri Latest Moldova vinde şase aeronave MiG 29A Fulcrum
Moldova vinde şase aeronave MiG 29A Fulcrum PDF Imprimare Email
Scris de Natascia   
Duminică, 06 Februarie 2011 18:28

Moldova înapoi pentru a încerca să scape de 6 avioane MiG-29A Fulcrum-a anunţat purtătorul de cuvânt de presă al Ministerului Apărării, după deschiderea a trei licitaţii, în 2010, care a stârnit interesul unui potenţial client. Baza de oferta, 8.5 milioane dolari.

read in the original
Vânzarea nou a fost deschis la 1 februarie, şi va acoperi aeronave construite în 1988 şi complet actualizate la sfârşitul anului 1990 în Belarus, care este prezent reţinută la sol în nevoie de reparaţii la un cost de aproximativ 30 de milioane de dolari, Figura că Ministerul Apărării nu vrea să-şi petreacă preferand pentru a pune la licitatie. Aeronava şase în cauză sunt parte dintr-un lot de 32 de unităţi moştenite din armata R. Moldova după destrămarea Uniunii Sovietice, apoi, de cele mai multe care a fost achiziţionat de către Pentagon pentru a se asigura că avioanele nu a căzut în mâinile ostile.
Fucrum (cod NATO) este un luptător de aer de superioritate sovietic rus iniţial produse de Mikoian-Gurevici. Twin-motor de inalta performanta, limitate doar de lipsa de autonomie. Proiectul a fost demarat la începutul anilor şaptezeci şi a intrat în serviciu în 1983, forţele aeriene sovietice.

avionews.it


blog comments powered by Disqus
Ultima actualizare în Duminică, 06 Februarie 2011 18:43
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.