logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Thursday 19th of September 2024

Home Știri Latest fluxurilor Rezultate 2011, a verifica on-line
fluxurilor Rezultate 2011, a verifica on-line PDF Imprimare Email
Scris de Natascia   
Luni, 14 Februarie 2011 14:02

Care au participat la fluxurile de intrare sau să angajeze un muncitor străin pentru a converti un permis de şedere poate urmări online aplicarea lor prin site-ul web al Ministerului de Interne.

read in the original
Doar jurnal pe http://domanda.nullaostalavoro.interno.it/, introduceţi adresa e-mail şi parola folosite pentru a autentifica şi faceţi clic pe expediere:

Ecranul afişează codul de identificare a cererii, deja prezent pe primirea şi un rezumat al situaţiei în care există

Această procedură se aplică numai celor care au trimis cererea la computer şi apoi a e-mail si parola. Cine a apelat la instituţiile de caritate, asociaţii şi consultanţii de muncă trebuie să se întoarcă în locul celor contoare acelaşi să ştie la ce este punctul de întrebarea dumneavoastră.
AVERTISMENT: Nu toate intrebarile sunt deja afişate. În multe cazuri, în ciuda intra corect adresa de e-mail si parola, afişează cuvântul "nu există date a fost găsit". Acest lucru este valabil mai ales pentru aplicaţiile trimise pe 31 ianuarie anul trecut. Nu este nevoie să vă faceţi griji, sistemul este în curs de actualizare şi în următoarele zile ar face situaţia toate întrebările.

stranieriinitalia.it


blog comments powered by Disqus
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.