logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Thursday 19th of September 2024

Home
Au mai rămas trei zile... PDF Печать E-mail
Автор: Sined Darii   
28.06.2012 08:42

Au mai rămas trei zile pînă la evenimentul "Oameni ai nimănui" care va avea loc la Reggio Emilia duminică, 1 iulie 2012. Cu toate că am trimis invitații la toți politicienii moldoveni, se pare că ne ignoră cu brio. Nici un răspuns oficial pe mailul meu(am verificat și spamul) nici un telefon, nici o scrisoare. Doar Consulul General din Bologna Nicolae Nucă mi-a confirmat verbal participarea sa duminică.

La fel este situația și cu presa din Moldova, care au primit fiecare în parte cîte o invitație și de la care avem parte de același tratament de inferență.

Oare e chiar atît de greu de răspuns la o invitație? Chiar și negativ.

 

Este munca noastră, a voluntarilor, nu o aruncați la gunoi!

 

Sau poate nu am fost destul de clar? Aici comunicatul pe care l-am trimis Prim-ministrului Vlad Filat: descarcă.

Ce păreri aveți?


blog comments powered by Disqus
Обновлено 28.06.2012 09:11
 


Работает на great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.