logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Thursday 19th of September 2024

Home Новости Latest Marco Fantini despre zona gării din Reggio Emilia
Marco Fantini despre zona gării din Reggio Emilia PDF Печать E-mail
Автор: Sined Darii   
19.07.2012 10:46

"Destul cu bunătatea sociologică. Trebuie să pedepsim infracțiunile" - aceasta este declarația consilierului regional Marco Fantini referitor la zona gării din Reggio Emilia.

Pentru cei care folosesc trenurile, locuiesc sau cunosc zona gării este binecunoscut cît de deteriorată din punct de vedere social este această zonă. În pofida investițiilor de milioane de euro în ultimii ani, situația pare că nu s-a schimbat deloc. Alcoolul, strigătele, murdăria din acest sector al orașului Reggio Emilia se datorează în cea mai mare parte străinilor care împînzesc străzile și parcurile de aici.

Am asistat de nenumărate ori la scene  dezgustătoare în această zonă deaceea sunt în totalitate deacord cu propunerea consilierului Marco Fantini de a nu mai tolera infracțiunile și de a face o "curățenie generală", toate aceste pentru a da o șansă acestei zone importantă și frumoasă.

Aici puteți citi articolul original în limba italiană publicat în  il Resto del Carlino: descarcă.


blog comments powered by Disqus
 


Работает на great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.