logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home
Integrare a imigranţilor în Italia PDF Imprimare Email
Scris de Darii Sined   
Duminică, 18 Iulie 2010 19:13

Raportează datele CNEL. "India L bate România în lista de lucru de integrare, chiar dacă se situează pe locul nouă pentru numărul de locuitori şi a zecea de numărul de angajaţi.

ROMA - România bate România în lista de locuri de muncă bune pentru imigranţi în ţara noastră, chiar dacă locul de cel mai mare număr de 9 rezidenţilor şi 10 pentru numărul de salariaţi, domenii în care românii ies. Este după cum se menţionează în al şaptelea raport privind indicele CNEL de integrare a imigranţilor în Italia. Această cifră, spune studiul, unele venituri neaşteptate pe partea de sus 20 de comunităţi de imigranţi care trăiesc pe teritoriul italian, inclusiv români ", deoarece aderarea formală din România - spune textul - nu a venit cu excepţia cazului în problemele anterior găsit în ceea ce priveşte căile de primire şi integrare. " În al doilea rând doar România, apoi Republica Moldova în exces de Albania, Ucraina şi Maroc. De mai jos, în zona intermediară, China, Filipine, Peru şi Bangladesh. În partea de jos a listei Serbia, Egipt, Ghana, Tunisia, Senegal şi Macedonia. În final Sri Lanka, Ecuador, Pakistan şi Nigeria. Un clasament, se spune în raport, ", elaborat pe baza de textura şi ocuparea forţei de muncă dinamic de comunităţi individuale în 2008."

Pe baza numărului de locuitori, metodologia a fost la baza compararea pe o serie de indicatori de ocuparea forţei de muncă Inail prin încorporarea unui primul indice cu valori absolute (angajati, noii veniti, lucrători de vânzări, proprietarii de afaceri) şi un doua procente (vanzari anuale a ratei ocupării forţei de muncă angajate şi de conversie de ore lucrate în posturi cu normă întreagă, schimbări în salarii). O clasificare, dar numai parţial coincide cu cea a rezidenţilor şi numărul total de salariaţi care vede, în schimb, primatul de ţările de origine, cum ar fi România, Albania şi Maroc. "Diferenţele depind de rata mai mare a activităţii unor comunităţi decât altele." modificări anuale, se spune în raport, că "diminua ponderea valorilor absolute şi ca România, Albania şi Maroc, chiar dacă rămân în rândul comunităţilor de top sunt situate în apropiere de grupuri naţionale numeric mai mici, cum ar fi Republica Moldova," Ucraina şi India. " Dar, în ciuda clasament, spune CNEL, "plasare de locuri de muncă este doar unul dintre factorii care fac procesul de integrare, care este influenţat de prea multe variabile sociale, cum ar fi reîntregire a familiei, prezenţa copiilor, accesul la cetăţenie şi aşa cale ".

pentru a depăşi.

read in the original

blog comments powered by Disqus
Ultima actualizare în Duminică, 18 Iulie 2010 19:19
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.