logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Thursday 19th of September 2024

Home Știri Latest PLDM îți este alături... și în Italia?
PLDM îți este alături... și în Italia? PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Sined Darii   
Πέμπτη, 16 Αύγουστος 2012 09:44

 


 

Cu cîteva minute în urmă am încărcat imaginea de mai sus pe pagina grupului de facebook "PLDM iti este alaturi...si in Italia!". Este o poză nevinovată ce are menirea să îi facă pe cei care o vizionează să se întrebe dacă într-adevăr PLDM-ul sau în general politica R.M. ne este alături aici în Italia.

Ca răspuns la acțiunea noastră, imaginea a fost imediat eliminată iar contului "Moldavi a Reggio Emilia" i-a fost negat accesul la grupul PLDM-iștilor din Italia.

 Asta-i libertatea expresiei la voi? DEMOCRAȚILOR!!!

 

Așteptăm scuzele voastre oficiale sau vom considera acțiunea voastră ca pe o declarație de război virtual.

Cu respect, moldovenii din Reggio Emilia.

 EDIT, ora 11:43:  În urma discuției cu Gianni Boninsegna, administratorul grupului, nouă ni s-a permis să scriem în continuare pe pagina de facebook "PLDM iti este alaturi...si in Italia!". Am încărcat din nou poza de mai sus pentru a afla reacția și părerile oamenilor despre cît de aproape ne este politica R.M. aici în Italia. Poza și comentariile pe puteți viziona aici: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=488279461201926&set=o.118051521551803&type=1&theater


blog comments powered by Disqus
Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 16 Αύγουστος 2012 11:11
 


Με την υποστήριξη του great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.