logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Thursday 19th of September 2024

Home Știri Latest PLDM îți este alături... și în Italia?
PLDM îți este alături... și în Italia? PDF Versão para impressão Enviar por E-mail
Escrito por Sined Darii   
Quinta, 16 Agosto 2012 09:44

 


 

Cu cîteva minute în urmă am încărcat imaginea de mai sus pe pagina grupului de facebook "PLDM iti este alaturi...si in Italia!". Este o poză nevinovată ce are menirea să îi facă pe cei care o vizionează să se întrebe dacă într-adevăr PLDM-ul sau în general politica R.M. ne este alături aici în Italia.

Ca răspuns la acțiunea noastră, imaginea a fost imediat eliminată iar contului "Moldavi a Reggio Emilia" i-a fost negat accesul la grupul PLDM-iștilor din Italia.

 Asta-i libertatea expresiei la voi? DEMOCRAȚILOR!!!

 

Așteptăm scuzele voastre oficiale sau vom considera acțiunea voastră ca pe o declarație de război virtual.

Cu respect, moldovenii din Reggio Emilia.

 EDIT, ora 11:43:  În urma discuției cu Gianni Boninsegna, administratorul grupului, nouă ni s-a permis să scriem în continuare pe pagina de facebook "PLDM iti este alaturi...si in Italia!". Am încărcat din nou poza de mai sus pentru a afla reacția și părerile oamenilor despre cît de aproape ne este politica R.M. aici în Italia. Poza și comentariile pe puteți viziona aici: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=488279461201926&set=o.118051521551803&type=1&theater


blog comments powered by Disqus
Actualizado em Quinta, 16 Agosto 2012 11:11
 


Produzido em great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.