logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home Știri Latest Imigranţi, în Ziua Judecăţii
Imigranţi, în Ziua Judecăţii PDF Imprimare Email
Scris de CodruBot   
Duminică, 30 Mai 2010 19:16
Liga, cu persecutarea de imigranţi şi romi, a pus Italia, la centrul de o atenţie internaţională negativ. Şi ministrul Sacconi faci? inventeaza migraţia circulară.
read in the original

"Sa verificat că în cazul în care toate dintr-o dată te opreşti toate imigranţilor, Italia - inclusiv Lombardia şi Veneto - ar fi în criză?" Solicită cititorul Dallai Francesco în scrisoarea sa către Fapt din 27 mai. Acesta a fost verificat, este sigur. Se opreşte totul, şi toată lumea o ştie. Dar realitatea este un detaliu care să ia niciodată liga de obsesiile lui. Cu este 3 sau 4 salarii pentru fiecare cap de lider (Cota, care a fost ales preşedinte al Piemont, niciodată nu a demisionat din Parlament, şi aproape toţi senatorii şi reprezentanţii Ligii sunt, de asemenea, primari, presedinti regionali, consilieri, consilieri, totul în cele din urmă, împotriva hot Roma) şi nu distrage atent "promotori de libertate, care trebuie să protejeze voturi pentru a sprijini lui Berlusconi Liga Nordului, chiar şi fără Confindustria, chiar şi fără jubilare de mulţimile de mult apuse.

Deoarece Liga, cu persecutare a imigranţilor şi a romilor, a pus Italia, la centrul unei negativ internaţionale atenţie şi severă, aici vine înainte ministrul Sacconi, a găsit un inteligent şi în întregime liberă de scrupule si grijile . Nu asupra vieţii şi demnitatea de imigranţi, nu nevoile angajatorilor şi de protecţie a muncii din Italia. Nu, se referă numai Sacconi nu este supărat liga. Citez din textul pus pe net de Andrea Sarubbi, tânăr jurnalist şi membru al Partidului Democrat: "Odată cu adoptarea de ministrul Sacconi puncte permis este revoluţionează modul de abordare a imigraţiei cu un decret implementare simplă. Aceasta este o reală Revoluţia Culturală, ceea ce plasează Italia în conformitate cu legislaţia cea mai avansată din lume "(definiţia de autori despre ei înşişi în tradiţia de auto-lauda Berlusconi, ed.), este conceptul de migraţie circulară pe care ministrul a repetat de câteva luni. Conform doctrinei Sacconi, în fapt, un străin ajunge în Italia, cu scopul de a rămâne cât mai puţin timp pentru a lucra şi a pus deoparte suficienţi bani pentru a asigura un viitor paşnic în ţara natală (...). Dar aproximativ 4 milioane şi jumătate regulate - ne spune "Istat - abandonul de reşedinţă sunt în ordinea de punctul zero, în timp ce cresc de la an la an a numărului de copii străini care sunt născut în spitalele noastre. Totuşi, faptul că imigranţii Compania regulate, spune ultimul raport Confartigianato Mestre, sunt schiţate în 2009 la 600 în ciuda crizei, 000. Adică, cine vine. (...). Dar, să presupunem că dreptul de contradicţie Sacconi. Chiar În acest caz, nu este un scurt circuit. În primul rând, cerem ca imigranţii temporare perfect pentru a fi cetăţeni definitiv a lua 30 points required de reînnoire Second, ne aşteptăm ca - după ce acest path de integrare -. if va reveni în condiţii de siguranţă "acasă", ca şi cum nimic nu sa întâmplat (...). partenerii noştri europeni sunt conştienţi de faptul că mecanismul necesită resurse adecvate.. Stii Spania, în cazul în care fondurile pentru incluziune socială s-au ridicat la 300 milioane euro Ştii că Germania a alocat 700 milioane EUR. În Italia, primul buget din acest guvern a făcut departe chiar si cu fonduri pentru calculatoare în şcoli de parohii italiene.. După poveste de imigraţie circulară ne pregătim să asculte că integrării la nici un cost. "

"Ajutaţi-i în casa lor" plângând League. Padaniei şi ajunge la rochie ca un misionar şi publicarea ziarului pe imagini ultima pagina de sate africane "adoptat" de Italia, cu condiţia ca tinerii nu se mute acolo. Ciudat, pentru că Jamie Drummond, directorul executiv al One, organizarea de ajutoare pentru Africa, prin Bono şi Bob Geldof, declară după cum urmează (Londra, 25 mai): "Nu putem permite ca liderii italieni să continue să infecteze G7 încă lung. Ar trebui să fie dat afară. Răspunderea guvernului italian ascunzând vederii angajamentul lăudabil şi engleză americană. " Dar aceasta este doar una dintre escrocilor guvernului nostru, promisiuni, lauda, a negat. Celălalt este plata contribuţiilor la asigurările sociale a imigranţilor. Cetăţenii străini sunt obligaţi să plătească pentru a câştiga 30 de puncte. Dar imigranţilor au devenit "rotunde" pleca şi se lasă totul. Dar, Bono şi Geldolf nu sunt singurii care au observat comportamentul inuman italian de două ori (dar, de asemenea, marcată de minciuni jenante deghizat în angajamentele internaţionale, semnarea unor tratate de scandalos, legi sau decrete, care sunt un joc de coajă după cum a Sacconi necesită modificări grave, dar evita necesitatea pentru Parlament).

Există Amnesty International a acuzat faptul că Italia pentru cei morţi pe mare şi respingerea înainte de azil, fără orice formă de control sau verificare. În raportul său tocmai a publicat, nu există fapte grave de nava turcă Pinar (aprile2009): "migranţii au fost lăsate la soarta lor timp de patru zile fără hrană sau apă, au tăbărât pe punte." Un episod din 1939, care va rămâneNu istoria contemporană pentru a ilustra sensul şi nivelul moral al Italiei. Acesta este singurul guvern din Europa care urmează să fie dominată de un partid xenofob, cu un ministru de Interne "Po". Amnesty International scrie: "Din mai 2009, autorităţile italiene au mutat la Libia, migranţilor şi solicitanţilor de azil interceptate pe mare, pe baza de" prietenie, de parteneriat şi cooperare ", încheiat în 2008 între Italia şi Libia şi de patrulare maritimă libian navele militare furnizate de Italia. Libia nu face parte din Convenţia de la 1951 si nu are nici procedura de azil. Conform datelor de la guvernul italian, 834 de persoane interceptate pe mare au fost duşi la Libia. Printre ei se aflau zeci de femei, chiar gravide, şi mulţi copii. "

Aşa cum vă amintiţi, doar deputaţii radicală şi unii membri ai Partidului Democrat au votat împotriva Tratatului cu Libia, care prevede livrarea la lagărele de concentrare din această ţară de imigranţi interceptaţi pe mare în timp ce încearcă să vină în Italia. Amnesty International în raportul său spune: "În ianuarie, pe gruppodilavorodelleNazioniUnite arbitrare detenţie în Italia, a raportat practica sistematică a exploataţiei solicitanţilor de azil şi migranţilor, inclusiv a minorilor, fără a ţine seama în fiecare caz dacă este necesar, de detenţie şi dacă acesta are ca temei juridic". Rural este aceasta: un cadru de noi legi neconstitutionale, care neagă tratatele internaţionale care comit Italia în toate domeniile civilizaţiei democratice, inspirat acorduri nu au legătură cu codul de conduită severă în alte ţări europene, introducerea "crima de imigraţia ilegală" istoric străin la bazele de drept. Toate acestea creează un comportament birocratic autoritar şi extra-legale, care face Italia mai mult pe marjele de istorie, cultura şi tradiţia. Între timp, scandalul se lărgeşte, dar e de mirare, de asemenea, la distrugerea sistematică a tabere se desfăşoară pe timp de noapte, cu personal militar, terorizarea femeilor şi copiilor, distrugând case nu cu buldozere săraci de conducere şi sute de oameni, locuri şi pregătit să predeterminate, dar rula prin străzile şi domenii de suburbii extreme!

De ce toate recomandările în Italia, de diferite organisme supranaţionale au avut un succes modest? Reprezentanţii guvernului în cele mai multe cazuri s-au stabilit cu disconfort sau a încercat să discrediteze organizaţiilor care au avansat, în ciuda incidentelor nenumărate de rasism care au urmat în Italia. " Este mărturia lui Laura Boldrini, purtătoarea de cuvânt a Înaltului Comisariat pentru Refugiati italiană, în cartea sa, totul înapoi (Rizzoli, 2010). Boldrini priveşte în jur, în Italia, Liga Nordului, care a devenit teritoriul său a unui funcţionar public internaţional, cu sarcina de a proteja drepturile şi viaţa, şi a prezenta de a spune la sfârşit: "Unul dintre obiectivele noastre este de combatere a xenofobiei şi a rasismului. Munca mea a devenit un complicat, uneori, în anumite contexte, este foarte dificil "de reacţie, numit" violente "de către presa internaţională, ministrul de externe Frattini, care a fost în New York, atunci când jurnaliştii au informat Amnesty internaţionale, demonstrează gradul în care ţara a căzut Italia.

Din actul de zi cu zi de 30.5
blog comments powered by Disqus
Ultima actualizare în Duminică, 30 Mai 2010 19:21
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.